Ο… ουρανοκατέβατος Βρούτσης στο πηδάλιο του Αθλητισμού

Ο… ουρανοκατέβατος Βρούτσης στο πηδάλιο του Αθλητισμού

Ο Γιάννης Βρούτσης είναι το καινούριο «αφεντικό» του ελληνικού αθλητισμού, μετά το ντόμινο που δημιουργήθηκε με την παραίτηση του Νότη Μηταράκη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η θητεία του Γιάννη Οικονόμου ως Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας για θέματα Αθλητισμού κράτησε μόλις έναν μήνα.

Με τον Γιάννη Βρούτση, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τη μακρά παράδοση των (Υφ)υπουργών Αθλητισμού που δεν έχουν καμία σχέση με τα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους. Υπενθυμίζεται η μέλλον θλιβερή τετραετής θητεία του Λευτέρη Αυγενάκη μεταξύ 2019-23. Ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, που βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, μάλλον προορίζεται για την άλωση της αρχαιότερης αθλητικής Ομοσπονδίας στις επόμενες αρχαιρεσίες.

Ο Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων, έχει θητεύσει στο υπουργείο Εργασίας (2019-21) με …κορυφαίες στιγμές τα «σκόιλ ελικίκου» στην τηλεκατάρτιση και την αφαίρεση του ΑΜΚΑ από τους αλλοδαπούς, ενώ υπήρξε και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Στο βιογραφικό του δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στον αθλητισμό.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς παραμένει στο πόστο του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter