Ο ΣΚΑΪ ψηφίζει ΝΔ μέσω Λοβέρδου

Ο ΣΚΑΪ ψηφίζει ΝΔ μέσω Λοβέρδου

Το λέγαμε και τις προάλλες πως οι υπουργοί και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μάλλον δεν θα έχουν πολύ χρόνο για να δουλέψουν αφού έχουν πιάσει στασίδι στον ΣΚΑΪ από τις πρωινές ώρες.

Παρέλαση κάνουν για να μας εξηγήσουν το κυβερνητικό έργο, τις επιτυχίες τους και για να εξαγγείλουν και να εξηγήσουν πολιτικές και νέα μέτρα. Εννοείται και να χτυπήσουν την αντιπολίτευση και να κάνουν πλύση εγκεφάλου και χειραγώγηση.

Και σήμερα το σκηνικό συνεχίστηκε με την παρέλαση και το sponsoring της κυβέρνησης και συνεχίστηκε με την επιλογή τους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Γιατί όλα κι όλα, αν προκύψουν εκλογές θα πρέπει η παρούσα και δημοσκοπικά παραπαίουσα πλέον κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που τόσο αγάπησε και αγαπά το μεγάλο κεφάλαιο να έχει κάποια ελπίδα αφού θα γίνουν με απλή αναλογική.

Θέλει κάποιο δεκανίκι στο «κέντρο» και ίσως μια εναλλακτική λύση στα ακόμα πιο «δεξιά».

Ε, και μετά την στρατιωτική παρέλαση των κυβερνητικών βουλευτών βγήκε και ο υποψήφιος στο ΚΙΝΑΛ που είναι τόσο πράσινος, όσο και ο γαλάζιος ουρανός της ΝΔ σε κακοκαιρία.

«Θα κάνω δηλώσεις ως ΠΑΣΟΚ αν κερδίσω για να μην με μπερδεύουν με κάποιους από εμάς που λένε ότι θα τα πούμε στο συνέδριο», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο στασίδι των Αταίριαστων πουλώντας… Ανδρέα Παπανδρέου σε δική του συσκευασία.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε ένα ακατανόητο σήμα, μια μίξη χρωμάτων, το τριαντάφυλλο ή ο ανεμιστήρας, έχουμε κάτι που μας έδωσαν άνθρωποι που τώρα είναι στον ΣΥΡΙΖΑ ή στα σπίτια τους. Δεν πάμε πίσω νοσταλγώντας, πάμε με το ΠΑΣΟΚ».

Τέλος πάντων, μπορεί να μην έχει σημασία η γραμμή που είναι δεξιά ως καραδεξιά, μπορεί να μην έχει σημασία πως κάλεσαν κάποιον που βρίσκεται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης (κατηγορούμενος) για το σκάνδαλο Novartis.

Όλα αυτά δεν έχουν σημασία για τον ΣΚΑΪ… που ψηφίζει ΝΔ με τα μπούνια και ας είναι και Λοβέρδος (Ανδρέας).

Σημείωση: Ο ίδιος είπε πως αν δεν διπλασιάσει ως αρχηγός τα ποσοστά του κόμματος (5 με 7% ) σήμερα θα παραιτηθεί. Οπότε προς τι ο λόγος ταλαιπωρίας;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter