Ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί τον Σταϊκούρα με προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο της Cosco

Ο ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί τον Σταϊκούρα με προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο της Cosco

Νέα Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων υπέβαλλαν 47 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -με πρωτοβουλία του Γιάννη Ραγκούση- προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητώντας τους υποβληθέντες φακέλους στο Ελεγκτικό Συνέδριο από τον γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής του ΥΠΟΙΚ και τον εκτελούντα χρέη διευθύνοντα συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ αναφορικά με τη σκανδαλώδη μεταβίβαση 16% των μετοχών του ΟΛΠ στην Cosco. Μάλιστα, προειδοποιούν τον κ. Σταϊκούρα με προσφυγή στη Δικαιοσύνη στην περίπτωση που δεν ανταποκριθεί και πάλι στις υποχρεώσεις του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

«Γιατί προσπαθούν να αποκρύψουν τη θέση που έλαβαν; Μήπως διότι παραβίασαν κατάφωρα το δημόσιο συμφέρον;» διερωτάται ο βουλευτής Β΄ Πειραιά και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης μετά την αναπάντητη Ερώτηση και Α.Κ.Ε. που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση τον Οκτώβριο στον κ. Σταϊκούρα.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν επιτακτικά από τον αρμόδιο υπουργό να ανταποκριθεί επιτέλους στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και επισημαίνουν ότι δε θα διστάσουν να ακολουθήσουν τη δικαστική οδό στην περίπτωση που και πάλι δεν κατατεθούν τα αιτούμενα έγγραφα κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής, του Συντάγματος και του νόμου.

H A.K.E.:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter