Ο Θάνος Πλεύρης παραβλέπει τα ανθρώπινα δικαιώματα και δηλώνει «στοχοποιημένος» που αρνείται το γάμο ομοφύλων

Ο Θάνος Πλεύρης παραβλέπει τα ανθρώπινα δικαιώματα και δηλώνει «στοχοποιημένος» που αρνείται το γάμο ομοφύλων

Σε ακροδεξιό κήρυγμα εξελίχθηκε η παρουσία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Θάνου Πλεύρη όταν κλήθηκε από τον ΣΚΑΪ να τοποθετηθεί στο ερώτημα του γάμου ομοφύλων αλλά και της υιοθεσίας. Δεν είναι παράλογο, αφού η ακροδεξιά πάντα ήθελε ανθρώπινα δικαιώματα διαφορετικών «ταχυτήτων»!

Πρόκειται για το θέμα που έχει υποσχεθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να φέρει στη Βουλή αλλά έχει καταντήσει πλέον σε εσωτερικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας με την ακροδεξιά εντός του κόμματος στα κάγκελα.

Παίρνοντας το λόγο στον ΣΚΑΪ και μετά από τη κάρτα της δημοσκόπησης της MRB που δείχνει ότι εντός της ΝΔ το 68,7% λέει όχι στο γάμο και μόλις το 24,2% ναι, ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε… «στοχοποιημένος» κόντρα σε μια «πολιτική ορθότητα» που γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί, όπως είπε ο ίδιος.

«Προσωπικά είμαι κατά και του γάμου και της τεκνοθεσίας (από ομόφυλα ζευγάρια). Το έχω ξεκαθαρίσει. Και έχω ξεκαθαρίσει ότι θα ψηφίσω και ανάλογα. Σε αυτό το ζήτημα προσπαθεί να επιβληθεί μια πολιτική ορθότητα. Δηλαδή πολλές φορές άνθρωποι που εκφράζουμε θέση ότι είμαστε κατά και του γάμου και της τεκνοθεσίας, αισθανόμαστε στοχοποιημένοι. Ας δούμε τι λέει και η κοινή γνώμη. Αυτός όλος ο κόσμος που βλέπετε, ούτε ομοφοβικός είναι ούτε ξαφνικά έχει αποδεχθεί ακραίες θέσεις» είπε ο Θάνος Πλεύρης που διατηρεί αυτούσια την ιδεολογία του από το ΛΑΟΣ απ’ όπου προέρχεται.

Βεβαίως η ακροδεξιά δεν τα’χει καλά με τα ανθρώπινα δικαιώματα ούτε και με την εξέλιξη της κοινωνίας. Βρίσκεται σε άλλες εποχές και βασίζεται στην καταπίεση της προσωπικότητας του ανθρώπου, εξ ου και χειροκροτεί κάθε καταπίεση και αφαίρεση της άποψης ενώ συντάσσεται συχνά με μια αρρωστημένη άποψη του «τάξη και ασφάλεια», της καταπίεσης του ατόμου και της αστυνομοκρατίας.

Ο κύριος Πλεύρης δηλώνει πως στοχοποιείται!

Στοχοποιείται ενώ έχει κάθε δικαίωμα να πει την άποψή του, όσο και αν παραβιάζει στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν τον είδαμε να υπερασπίζεται άλλους στοχοποιημένους: Από τον ανήμπορο και φτωχό μετανάστη που τρέχει να σωθεί από πολέμους, καταδιώξεις, εμφυλίους ή φτώχεια ως τον συνταξιούχο που δεν έχει χρήματα για να βγάλει το μήνα ή να αγοράσει φάρμακα.

Ούτε βέβαια τον ενδιαφέρει πως η πολιτική του κόμματός του, της Μητσοτακικής Νέας Δημοκρατίας στοχοποιεί όλη τη μεσαία και χαμηλή οικονομικά τάξη με τους χαμηλούς μισθούς, την ακρίβεια, τα υψηλά ενοίκια, την ακριβή βενζίνη, το ακριβό ρεύμα, το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης.

Ούτε στοχοποιείται ο ελληνικός λαός από τις προσλήψεις ημετέρων, τον παραγκωνισμό των ικανών υπέρ των κομματικών φίλων…

Ούτε στοχοποιείται ο ελληνικός λαός από τη μεγάλη φορολόγηση των μεσαίων τάξεων και από την φορολογική ασυλία των ισχυρών και εχόντων.

Ούτε στοχοποιείται ο μέσος Έλληνας από τους φορολογικούς Παραδείσους ή τη διάλυση της Δημόσιας Παιδείας και Υγείας…

Αλλά η ίδια η Δημοκρατία δίνει στον κ. Πλεύρη το δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει και να δηλώνει ταυτόχρονα «μη ομοφοβικός» αλλά παράλληλα να στερεί τα δικαιώματα από τα ομόφυλα ζευγάρια και τα παιδιά τους.

Δεν μας ξαφνιάζει ο Θάνος Πλεύρης. Η ακροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας είναι επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι η «καλή» ακροδεξιά που κάποτε τους λέγαμε αλλιώς!

Διαβάστε επίσης:

Έκθετος ξανά ο Φλώρος: Ξηλώνουν το Στεφανοβίκειο – Μετακομίζουν τα ελικόπτερα σε άλλο αεροδρόμιο

Επίσκεψη Κασσελάκη στη γιαγιά που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ – «Κάπως να ισάξει ετούτο το κράτος» (Video)

Politico: «Γιατί κινδυνεύει η έρευνα για το Qatargate – Επίθεση από Καϊλή και Τζόρτζι»

Ρέντης: Σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση υποβλήθηκε ο αστυνομικός – Απολογείται ο 18χρονος (Video)

Γερμανία-Σολτς: Υπέρ της ένταξης της Αλβανίας στην Ε.Ε. ακόμα και με «ειδική πλειοψηφία»

Καρτέλ συμφερόντων στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter