Ο Τριαντόπουλος «δίνει» την Πυροσβεστική για το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας των Τεμπών

Ο Τριαντόπουλος «δίνει» την Πυροσβεστική για το μπάζωμα του τόπου της τραγωδίας των Τεμπών

Να αποσείσει την ευθύνη του μπαζώματος του τόπου της τραγωδίας στα Τέμπη αποπειράθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο «εξαφανισμένος» Χρήστος Τριαντόπουλος, δείχνοντας με το δάχτυλο την Πυροσβεστική.

«Οι αρμόδιοι που συμμετείχαν στο συντονιστικό έπειτα από αίτημα της πυροσβεστικής αποφάσισαν τις παρεμβάσεις και τις διαμορφώσεις στους χώρους για ένα τέτοιο μεγάλο δυστύχημα» είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Και πρόσθεσε: «Διαμόρφωσαν τον χώρο όπως οι ίδιοι έκριναν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, τις διαδικασίες και τις ανάγκες. Οχι με εντολές…». Επισήμανε δε πως οι αρμόδιοι προχώρησαν στις ανάλογες ενέργειες για να ολοκληρώσουν το «πραγματικά δύσκολο έργο τους» και να ολοκληρώσουν την έρευνα και να ανταποκριθούν στην αγωνία των συγγενών και των οικείων.

«Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο» ανέφερε και συνέχισε υπογραμμίζοντας το εξής: «Δεν έδωσα εντολές για κάτι. Δεν είχα τέτοιο ρόλο, δεν είχα τέτοια αρμοδιότητα, δεν συμμετείχα στις συνεδριάσεις του συντονιστικού. Μια απλή αναζήτηση στα πρακτικά το επιβεβαιώνει».

Ο κ. Τριαντόπουλος υποστήριξε, επίσης, πως δεν αναφέρεται το όνομά του στην εξώδικη απάντηση του Κώστα Αγοραστού, ενώ σημείωσε ότι «ήμουν εκεί για να βοηθήσω όσους επιχειρούσαν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Βέβαια, κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών, ο τότε υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είχε επισημάνει πως ο κ. Τριαντόπουλος «ήταν επικεφαλής του κυβερνητικού κλιµακίου».

Διαβάστε επίσης:

Τον… έδωσε ο Πλεύρης

Τέμπη: Ο Τριαντόπουλος ομολογεί το μπάζωμα λίγες ημέρες μετά το έγκλημα – Δύο βίντεο

Τέμπη: Ποιον καλύπτετε κύριε Αγοραστέ για το μπάζωμα; Εσάς ή κάποιον άλλον;

Δημόσιο ερώτημα στον Τριαντόπουλο για το μπάζωμα στα Τέμπη – «Αν δεν απαντήσεις, επιβεβαιώνεις την καταγγελία»

Έγκλημα Τέμπη: Η κατάθεση που καίει τον Κώστα Αχ. Καραμανλή – Ο μάρτυρας που απέκλεισαν από την Εξεταστική

Αντώναρος για Τέμπη: Πόσο καιρό θα κρύβεται ο υφυπουργός Τριαντόπουλος;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter