Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Η Γαλλίδα ηθοποιός Λεά Σεϊντού, ΤΟ Bond girl και στο «No time to die», μιλάει στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για τη δεύτερη εμπειρία της σε ταινία του 007 και για τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Τζον Κυριάκου, πρώην πράκτορας της CIA, μιλάει στην Έμυ Ντούρου για τη δράση του σε όλο τον κόσμο και το κυνήγι που δέχτηκε όταν αποφάσισε να αποκαλύψει το πρόγραμμα βασανιστηρίων της μυστικής υπηρεσίας.

Ο κριτικός κινηματογράφου Αλέξης Δερμεντζόγλου για το τέλος της πρώτης φάσης της new age εποχής του 007. Ο ήρωας εξανθρωπίστηκε και περιδινήθηκε στα άγχη της ύπαρξης. Ο 007 έγινε ένας από εμάς.

Η σκηνοθέτρια Όλγα Μαλέα γράφει για την παρουσία των γυναικών στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ και κρίνει κινηματογραφικά τις ενδυματολογικές επιλογές των ηρωίδων.

Ο Αναγνώστης Καρράς, φανατικός οπαδός, συλλέκτης και μέλος της σελίδας «James Bond 007 Greek Fans» στο Facebook, γράφει για τους ελληνικής ή κυπριακής καταγωγής ηθοποιούς που εμφανίστηκαν στο πλευρό του Μποντ.

Ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης ανατρέχει στην πολιτεία των διαβολικών αντιπάλων του 007.

Ο Παναγιώτης Φρούντζος παρουσιάζει τους έξι διαφορετικούς Μποντ που ενσάρκωσαν οι Σον Κόνερι, Τζορτζ Λέιζενμπι, Ρότζερ Μουρ, Τίμοθι Ντάλτον, Πιρς Μπρόσναν και Ντάνιελ Κρεγκ.

Η Αφροδίτη Ερμίδη γράφει για τον «Σοβιετικό Τζέιμς Μποντ», τον Μαξίμ Ισάγεβ, τον τηλεοπτικό κατάσκοπο που δρούσε στη ναζιστική Γερμανία.

Η Αμαλία Δενδρινού εστιάζει στο έμφυλο στοιχείο στις ταινίες του 007.

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

10/10/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter