Θέλει να τους τρελάνει όλους ο Τραμπ – «Προσπαθώ να δώσω τέλος στους πολέμους»

Θέλει να τους τρελάνει όλους ο Τραμπ – «Προσπαθώ να δώσω τέλος στους πολέμους»

Να τους τρελάνει όλου έχει βαλθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος πρώτα αποχώρησε τα στρατεύματά του από τη Συρία δίνοντας το «πράσινο» φως στην Τουρκία να εισβάλλει και τώρα συνεχίζει τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του λέγοντας πως ο ίδιος αγαπάει τους Κούρδους και θέλει… ειρήνη.

Αφού λοιπόν, ο Αμερικανός πρόεδρος συμφώνησε με τον Ταγίπ Ερντογάν να αποχωρήσει από τη Συρία δίνοντας του το «οκ» να εισβάλλει η Τουρκία στα συριακά εδάφη, τώρα  επισημαίνει μέσω του αγαπημένου του μέσου.. του twitter, ότι προσπαθεί να δώσει τέλος στους ατελείωτους πολέμους. 

Διαβάστε επίσης: Τουρκική εισβολή στη Συρία: Σφοδρές συγκρούσεις σε συριακά μεθοριακά χωριά – Με «βροχή» από ρουκέτες απαντούν οι Κούρδοι (Video – Photos)

Έτσι λοιπόν, έγραψε στο twitter

«Η Τουρκία σχεδίαζε να επιτεθεί εναντίον των Τούρκων εδώ και πολύ καιρό. Πολεμούν ο ένας τον άλλον αιωνίως. Δεν έχουμε ούτε στρατιώτες ούτε δυνάμεις του στρατού πουθενά κοντά στην περιοχή της επίθεσης. Προσπαθώ να δώσω τέλος στους ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. Μιλάω και και με τις δύο πλευρές.

Μερικοί θέλουν να στείλουμε δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην περιοχή και να ξεκινήσουμε έναν καινούριο πόλεμο από την αρχή. Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ.

Άλλοι λένε ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ, αφήστε τους Κούρδους να δώσουν τις δικές τους μάχες (ακόμα και με την οικονομική μας βοήθεια). Εγώ λέω να χτυπήσουμε την Τουρκία πολύ δυνατά σε οικονομικό επίπεδο και με κυρώσεις αν δεν παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες! Παρακολουθώ προσεκτικά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter