Οι διαιτητές του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Οι διαιτητές του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Η UEFA όρισε τους διαιτητές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για τις Ευρωπαϊκά τους παιχνίδια με την Αταλάντα και την Μίντιλαντ.

Το Αταλάντα-Ολυμπιακός που θα γίνει στο Μπέργκαμο της Ιταλίας την Πέμπτη (17/2) στις 22:00 για την φάση των «32» του Europa League θα διευθύνει ο Ελβετός διαιτητής Σάντρο Σέρερ.

Ο 33χρονος Ελβετός ρέφερι είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, καθώς είχε σφυρίξει στις 5 Φεβρουαρίου 2020 τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (2-0). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Στεφάν Ντε Αλμέιδα και Γιόνας Έρνι και τέταρτος ο Αλεσάντρο Ντούντιτς. Στο VAR θα είναι οι επίσης Ελβετοί Φενταγί Σαν και Μάρκο Φριτς.

Για το Μίντιλαντ- ΠΑΟΚ (Πέμπτη-17/2- 19:45) ορίστηκε ο γνώριμος Άγγλος Κρεγκ Πόουσον. Πρόκειται για τον διαιτητή που είχε σφυρίξει τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ το καλοκαίρι του 2019 για το Τσάμπιονς Λιγκ και καταλόγισε τρία πέναλτι στους Ολλανδούς, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μιλούν τότε για διαιτητική «σφαγή». Είχε επίσης διευθύνει το παιχνίδι Ομόνοια- ΠΑΟΚ για την φάση των ομίλων του Europa League κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Λι Μπετς και Ίαν Χούσιν, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ρόμπερτ Τζόουνς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter