Οι «κεφαλοκυνηγοί» δημοσιογράφων στο ΥΠΕΘΑ και η προστασία τους από την ηγετική τριπλέτα

Οι «κεφαλοκυνηγοί» δημοσιογράφων στο ΥΠΕΘΑ και η προστασία τους από την ηγετική τριπλέτα

Το «κυνήγι δημοσιογραφικών κεφαλών» στο ΥΠΕΘΑ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και οι «κυνηγοί» έχουν τη πλήρη κάλυψη – για να μην πούμε υποστήριξη και ενθάρρυνση- του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου, του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή και του Γενικού Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου.

Μπορεί να «χρεώνουν» τους «κυνηγούς δημοσιογραφικών κεφαλών» στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά δεν είναι ο Γεωργιάδης ΥΕΘΑ, ούτε υπηρετούν στο υπουργείο του. Και τέλος πάντων τα «εσωκομματικά» τους και τα «εσώψυχα» τους ας τα λύσουν μεταξύ τους.

Το «σαφάρι» κατά δημοσιογράφων θα ενταθεί και η κατάσταση θα «αγριέψει» από το φθινόπωρο που η κατάσταση για την κυβέρνηση θα ΄ναι όχι απλά δύσκολη, αλλά αδιέξοδη. Μόνο που καμία κυβέρνηση δεν έλυσε το πρόβλημα της με τέτοιες μεθόδους. Θα το καταλάβει και η σημερινή κυβέρνηση αυτό.

Σ’ ότι μας αφορά όχι μόνο δεν θα παίξουμε το ρόλο του «θηράματος», αλλά θα αποδείξουμε ποιοι είναι οι «κυνηγοί» που η ηγετική τριπλέτα του ΥΠΕΘΑ έχει υπό την προστασία της… Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μόνο «θέμα Μπογδάνου» η «επιχείρηση υπακοή» σε δημοσιογράφους και σε ΜΜΕ.

Πηγή: militaire.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter