Οι Manowar επιστρέφουν… στην Ιθάκη

Οι Manowar επιστρέφουν… στην Ιθάκη
Από αριστερά: Ο υπεύθυνος του fan club των Manowar Jim Immortal, ο μπασίστας των Manowar Joey de Maio, o Σάκης Τόλης των Rotting Christ και o ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος

Τι είπαν για την εμφάνισή τους στο Release Athens 2022, τον Όμηρο και τη συνεργασία τους με Κώστα και Κωνσταντίνο Καζάκο, αλλά και τον Σάκη Τόλη των Rotting Christ

Τρία χρόνια μετά την εμφάνισή τους στο Release Athens 2019 οι Manowar επιστρέφουν στην Αθήνα στο πλαίσιο του Release Athens 2022, του φεστιβάλ που φιλοδοξεί να επιστρέψει δυναμικά δίνοντας ξανά ζωή στην Πλατεία Νερού μετά από τη σιωπή εξαιτίας της πανδημίας.

Το λογότυπο των Αμερικανών αυτοανακηρυγμένων «βασιλιάδων του μέταλ» με τους αφοσιωμένους οπαδούς αλλά και τους ορκισμένους εχθρούς φιγουράρει εδώ και λίγες ώρες δίπλα στα ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί (τα περισσότερα αφορούν επαναπρογραμματισμό συναυλιών που αναβλήθηκαν το 2020 και 2021). Η ανακοίνωση της συναυλίας που θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στην Πλατεία Νερού έγινε χθες σε ειδική εκδήλωση στο Fuzz Club, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του με όλα τα απαραίτητα μέτρα (είσοδος μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με την επίδειξη του σχετικού πιστοποιητικού). Η στάση των Manowar στη χώρα μας θα αποτελέσει κομμάτι της περιοδείας με τίτλο «Crushing the Enemies Of Metal Anniversary Tour ’22», με την οποία το συγκρότημα θα γιορτάσει τις επετείους έξι εμβληματικών δίσκων! Τραγούδια που ενώνουν και εμπνέουν, μέσα από ένα ηχητικό και οπτικό υπερθέαμα, όπως υπογράμμισε και ο μπασίστας Joey De Maio, o οποίος είχε δίπλα του στο πάνελ τον Σάκη Τόλη των Rotting Christ και τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο που δήλωσε οπαδός των Manowar, οι αφίσες των οποίων δέσποζαν στο δωμάτιό του. Ο ίδιος μαζί με τον πατέρα του, Κώστα Καζάκο συνεργάστηκαν με τους Manowar στο πλαίσιο του τραγουδιού «The Revenge Of Odysseus» που είναι εμπνευσμένο από την «Οδύσσεια». Το νέο τραγούδι ηχογραφήθηκε στη χώρα μας με καλεσμένους τους δύο ηθοποιούς, οι οποίοι υποδύονται τον Οδυσσέα (πατέρας) και τον Τηλέμαχο (γιος) αποδίδοντας τα μέρη τους σε Αρχαία Ελληνικά σε μετάφραση που επιμελήθηκε ο Σάκης Τόλης των Rotting Christ! Στο περιθώριο μάλιστα της συνέντευξης προβλήθηκε και ένα βίντεο από τις ηχογραφήσεις, στο οποίο δεσπόζει το σημείο που ο πατέρας Καζάκος δίνει συμβουλές στον υιό για το ύφος της απαγγελίας του αρχαιοελληνικού κειμένου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από το 1980 και το 1986 που οι Manowar συνεργάζονται με κάποιον ηθοποιό για την απαγγελία στίχων σε τραγούδια τους. Τότε ήταν ο Orson Welles που είχε δανείσει την επιβλητική φωνή του απαγγέλλοντας στίχους στα τραγούδια Dark Avenger (από το «Battle Hymns») και Defender (από το «Fighting The World»).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά στην Ελλάδα και θα μοιραστούμε το φόρο τιμής μας προς το θαυμαστό παρελθόν και την κουλτούρα της χώρας. Η υποδοχή στο Release Athens 2019 ήταν φανταστική και μας οδήγησε να τιμήσουμε εκ νέου τον Όμηρο και τα έπη του, όπως σχεδιάζαμε» είπε ο ίδιος ο Joey DeMaio στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα, με τους Rotting Christ να φαντάζουν ως η πρώτη (λογική) προσθήκη στο line up της συγκεκριμένης ημέρας!

Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 18/11 στις 11 μ.μ. προς 45 ευρώ.

Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 115 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands και stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr και www.viva.gr
Φυσικά σημεία: Καταστήματα Public, Μedia Markt, Wind, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο www.releaseathens.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter