Οι συγκρατούμενοι του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης

Οι συγκρατούμενοι του Πέτρου Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης

Στις φυλακές Τρίπολης θα οδηγηθεί ο προφυλακισμένος πλέον, Πέτρος Φιλιππίδης, όπου κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα.

Η χωρητικότητα του συγκεκριμένου καταστήματος είναι 53 κρατούμενοι όμως ο πραγματικός αριθμός υπερβαίνει κατά πολύ το όριο.

Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα βρίσκεται και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή.

Στην ίδια φυλακή εκτίει την ποινή του και ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του.

Μεταξύ άλλων κρατουμένων είναι και ο «παιδεραστής με το βαν», Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ κατά συγχώνευση για τον βιασμό και την αποπλάνηση μιας 14χρονης, τον βιασμό ενός 15χρονου και την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου. Επίσης, κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της προσέλκυσης ανηλίκου μέσω Διαδικτύου και για προμήθεια και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Στις Φυλακές Τρίπολης βρίσκεται και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου» ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Στο ίδιο κατάστημα κράτησης κρατείται και ο Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο.

Σε βάρος του, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 12 ετών, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter