«Οικογενειακές ιστορίες» στην Πλεύση Ελευθερίας

«Οικογενειακές ιστορίες» στην Πλεύση Ελευθερίας

Σενάριο σαπουνόπερας θυμίζει η κατάσταση στην Πλεύση Ελευθερίας μετά τη διαγραφή του Μιχάλη Χουρδάκη από την ΚΟ, αφού οι ενδοοικογενειακές ίντριγκες αποτελούν συστατικό στοιχείο του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Αρχικά, η πρώην πρόεδρος της Βουλής μίλησε για «συμφωνία» παράδοσης της έδρας, με τον κ. Χουρδάκη να τη διαψεύδει μέσω του documentonews.gr.

Εν συνεχεία, η κ. Κωνσταντοπούλου παραχώρησε δηλώσεις από το περιστύλιο της Βουλής, προκαλώντας σύγχυση σε σχέση με τον ιδεολογικό προσανατολισμό του κόμματος, ενώ σήμερα δρομολόγησε την έκδοση ανακοίνωσης, η οποία επαναλάμβανε τις αιχμές περί «δεξιάς λοξοδρόμησης» του κ. Χουρδάκη.

Αυτή τη φορά υπήρχε, όμως, μία προσθήκη που αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον.

«Η τελευταία κόκκινη γραμμή ξεπεράστηκε όταν ο κ. Χουρδάκης ξεκίνησε να προβάλλει και να προτείνει δεξιούς υποψηφίους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, συμπεριλαμβανομένου και συγγενικού του προσώπου» σημειώνεται στη σημερινή ανακοίνωση που υπογράφει η ΚΟ, πλην μίας βουλεύτριας.

Επί της ουσίας η κ. Κωνσταντοπούλου ενέπλεξε σε αυτό το γαϊτανάκι την αδερφή του ανεξάρτητου -πλέον- βουλευτή, η οποία ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον «γαλάζιο» Γιάννη Δαρδαμανέλη.

Εν προκειμένω, η πρώην πρόεδρος της Βουλής κατάφερε ένα διπλό αυτογκόλ. Πρώτον, η μητέρα του Μ. Χουρδάκη, Αρετή Παπαϊωάννου, είναι βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας. Οπότε, μοιάζει απολύτως λογικό ότι δεν συνυπέγραψε την ανακοίνωση κατά του γιου της και της κόρης της.

Δεύτερον, η κ. Κωνσταντοπούλου μάλλον «ξέχασε» πως ο σύντροφος της, Διαμαντής Καραναστάσης, είναι εξίσου βουλευτής του κόμματος και, μάλιστα, δεν ήταν καν υποψήφιος στις εθνικές εκλογές του Μαΐου. Ω του θαύματος, στη λίστα για τις εκλογές του Ιουνίου βρέθηκε σε εκλόγιμη θέση στην περιφέρεια Α΄ Αθήνας.

Κοντολογίς, είναι θέμα χρόνου η Πλεύση Ελευθερίας να γίνει επεισόδιο της γνωστής σειράς «οικογενειακές ιστορίες».

Διαβάστε επίσης: Βουλή: Η Πλεύση Ελευθερίας καλεί (και πάλι) τον Χουρδάκη να παραδώσει την έδρα – Ποια υπογραφή λείπει από την ανακοίνωση

Πλεύση Ελευθερίας: Τι λέει ο Χουρδάκης για τη διαγραφή του στο documentonews.gr

Πλεύση Ελευθερίας: Δεν παραδίδει την έδρα του στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ο Μιχάλης Χουρδάκης

Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Έχουμε τρεις αριστερόχειρες βουλευτές στην Πλεύση Ελευθερίας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter