Οικογενειακή υπόθεση η κομματικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων από τη ΝΔ

Οικογενειακή υπόθεση η κομματικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων από τη ΝΔ
Πηγή: Facebook

Δημοκρατικό δικαίωμα το εκλέγεσθαι, αλλά μερικές φορές αποκαλύπτει πράγματα. Οπως για παράδειγμα η υποψηφιότητα της κυρίας Άννας-Μαρίας Τσικρικώνη, αποκαλύπτει κομματικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων από τη Νέα Δημοκρατία.

Η κυρία Τσικρικώνη είναι σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου. Κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος αν και έχει οριστεί απευθείας από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, δεν έχει παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Αμυνας.

Γιατί δεν έχει παραιτηθεί ακόμη, ο κ. Χαρδιαλάς, είναι μια ερώτηση που πρέπει να απαντήσει.

Τώρα εν ενεργεία ΑΓΕΕΘΑ, τον οποίο παρακολουθούσε η ΕΥΠ του Μητσοτάκη και δεν διαμαρτυρήθηκε καν αλλά δέχτηκε να ανανεωθεί η θητεία του, δένεται ακόμη περισσότερο με τη ΝΔ, μέσω οικογενειακής υποψηφιότητας.

Δεν περίμενε καν την αποστρατεία για να συνδεθεί με την πολιτική, όπως έκαναν άλλοι, με πιο πρόσφατο τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, που είναι υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στο Βόρειο Αιγαίο.

Η ΝΔ αγνοεί επιδεικτικά τον έως τώρα κανόνα που θέλει τους ανώτατους στρατιωτικούς ουδέτερους στην κομματική αντιπαράθεση. Το Μαξίμου και οι εκλεκτοί του, για άλλη μια φορά αυθαιρετούν, λες και η χώρα τους ανήκει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter