Οικονόμου για πετρέλαιο κίνησης: Στρίβειν διά της… «κυβερνητικής ετοιμότητας» για την εκτίναξη των τιμών

Οικονόμου για πετρέλαιο κίνησης: Στρίβειν διά της… «κυβερνητικής ετοιμότητας» για την εκτίναξη των τιμών

Με «ετοιμότητα» απαντούν στην κυβέρνηση απέναντι στο “αίτημα” της παρέμβασης στην τιμή του πετρελαίου κίνησης που πλέον έχει εκτιναχθεί πιο ψηλά και από την αμόλυβδη βενζίνη σε πολλά πρατήρια.

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε απλώς στην «ετοιμότητα της κυβέρνησης για νέα παρέμβαση στο πετρέλαιο κίνησης, στη σωστή στιγμή, που θα γίνει αντιληπτή στους πολίτες χωρίς να είναι επιβλαβής για τα δημοσιονομικά».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που συμβαίνει με το πετρέλαιο κίνησης αναμφίβολα δεν μπορεί να το προσπεράσει κανείς, το πετρέλαιο κίνησης είναι πάνω από την αμόλυβδη, είναι πρωτοφανές γεγονός, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος».

Όπως δήλωσε ο κ. Οικονόμου δεν έχουμε άμεσα απόφαση, παρατηρούμε μετράμε, βλέπουμε, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν λειτουργούν σπασμωδικά, άλλα και δεν αδιαφορούμε, είμαστε εδώ, και όταν έχουμε κάτι συγκεκριμένο που θα έχει άμεση απόδοση και θα το καταλάβει ο κόσμος θα ανακοινωθεί στο σωστό χρόνο».

Φυσικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πάντως ξεκαθάρισε ότι «οι δυνατότητες μας δεν είναι ατέλειωτες, ζυγίζουμε τα πράγματα, σταθμίζουμε τις δυνατότητες».

Η κυβέρνηση επιμένει να μη μειώνει την άγρια φορολόγηση στα καύσιμα, με αποτέλεσμα το δυσβάσταχτο κόστος για τους καταναλωτές αλλά και τα τεράστια έσοδα στα κρατικά ταμεία, με τα οποία κάνει “επιδοματική” πολιτική η κυβέρνηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter