Οικονόμου και κυβέρνηση ακόμα… μελετούν το «ενδεχόμενο» να λάβουν μέτρα στήριξης

Οικονόμου και κυβέρνηση ακόμα… μελετούν το «ενδεχόμενο» να λάβουν μέτρα στήριξης

Στην κυβέρνηση κάθε μέρα… μελετούν το «ενδεχόμενο» να λάβουν «νέα μέτρα στήριξης», όπως βαφτίζουν κάθε τόσο τα ψίχουλα που μοιράζουν στις πιο ευάλωτες κυρίως κοινωνικές ομάδες και τα οποία παραπέμπουν σε ασπιρίνη στον καρκίνο…

Για άλλη μια φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου άφησε «ανοιχτό το ενδεχόμενο» για νέα μέτρα στην αγορά των καυσίμων με στόχο την αντιμετώπιση της ακρίβειας, όπως είπε, μιλώντας στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ.

Ανέφερε πάλι τα περί «μικροσκοπίου» της κυβέρνησης, όπως έγινε υποτίθεται και με την ενέργεια, αναζητώντας… στρεβλώσεις, αλλά τελικά στην πράξη τα όσα εξαγγέλθηκαν μόνο ένα μικρό μέρος της τεράστιας αφαίμαξης που έχουν υποστεί τα νοικοκυριά και οι μικρές επιχειρήσεις θα επιστραφούν.

Ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε και το πιο κρίσιμο στοιχεία της κυβερνητικής γραμμής, ότι «θα αξιοποιηθεί οτιδήποτε δημοσιονομικός πόρος υπάρχει» και «χωρίς να τινάξουμε στον αέρα τη δημοσιονομική σταθερότητα και την πορεία της οικονομίας». Εάν και εφόσον τα επιτρέπουν τα οικονομικά του κράτους και θα δούμε, σε απλά ελληνικά…

Όσον αφορά στις τιμές των προϊόντων ο κ. Οικονόμου μίλησε ελέγχους που είναι συνεχείς, και για παραβάσεις που τιμωρούνται με αυστηρότατες κυρώσεις. Επανέλαβε δε ότι «οι κυρώσεις με νομοθετική μας παρέμβαση από εδώ και πέρα θα δημοσιοποιούνται, ώστε ο καταναλωτής να ξέρει ποια επιχείρηση βάζει πλάτη, στηρίζει, απορροφά μέρος του κόστους, και ποιοι λίγοι προσπαθούν πονηρά να αισχροκερδίσουν και πάνω στο κύμα των αυξήσεων να προσθέσουν επιπλέον δυσκολίες».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter