Ολοφάνερη αμηχανία Βορίδη: «Έκπληξη η Αθήνα, δεν το περιμέναμε» (Video)

Ολοφάνερη αμηχανία Βορίδη: «Έκπληξη η Αθήνα, δεν το περιμέναμε» (Video)

Στην αμήχανη θέση να αναλύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών βρίσκονται οι -κατά τ’ άλλα λαλίστατοι- κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με τον Μάκη Βορίδη να μην αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

Κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα της κάλπης που συντέλεσαν στη στρατηγική ήττα της ΝΔ, ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε μεταξύ άλλων ως «έκπληξη» για τη ΝΔ τη μεγάλη ανατροπή του Χάρη Δούκα που επικράτησε του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων.

Διαβάστε επίσης: Σε δίνη η Νέα Δημοκρατία: Αναζητά τα αίτια και τους υπεύθυνους της συντριβής Μητσοτάκη

«Αυτό το οποίο πραγματικά ήταν έκπληξη ήταν η Αθήνα. Την Αθήνα δεν την περιμέναμε. Η Αθήνα όντως με ό,τι αναλύσεις μπορούσαμε να κάνουμε, το αποτέλεσμα αυτό δεν μπορούσε να βγει. Έχουνε συμβεί ορισμένα σημαντικά πράγματα στην Αθήνα τα οποία θεωρώ ότι αξίζει κανείς να αναλύσει», είπε ο Μάκης Βορίδης στο Action24.

Όσον αφορά τη Θεσσαλία, ο υπουργός σχολίασε χαρακτηριστικά ότι ο Κώστας Αγοραστός «χρεώθηκε το αποτέλεσμα των καταστροφών και συνδέθηκε η διαχείριση των καταστροφών με την περιφερειακή και ευρύτερα με την αυτοδιοίκηση», ενώ για τη Θεσσαλονίκη, τα Ιόνια Νησιά, τη Δυτική Μακεδονία δήλωσε ότι στο γαλάζιο «στρατόπεδο» υπήρχε εικόνα περί «σημαντικών δυσκολιών».

«Ξέραμε ότι τα πράγματα είναι κοντά», συμπλήρωσε ο Μάκης Βορίδης για το αποτέλεσμα στην Ανατολική Μακεδονία που κρίθηκε στο όριο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter