Ολυμπιακός: Επνιξε την Λαμία στο βούρκο, 6-0

Ολυμπιακός: Επνιξε την Λαμία στο βούρκο, 6-0

Παρέλαση υπό βροχή έκανε ο Ολυμπιακός στη Λαμία όπου συνέτριψε 6-0 τη τοπική ομάδα για την 12η αγωνιστική της Super League.

Με πολλές αναγκαστικές αλλαγές λόγω κούρασης και τραυματισμών παράταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τη Λαμία, με σκεπτικό ότι την ερχόμενη Τετάρτη (16/12) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Σε ένα γήπεδο βούρκο ήταν εμφανές από την αρχή ότι ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς για να το καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γινόταν για να μη μπλέξει σε περιπέτειες λόγω κακού αγωνιστικού χώρου και κόπωσης αλλά και για να μπορέσει ο Μαρτίνς να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του.

Ετσι στο 14’ μετά από κεφαλιά πάσα του Σεμέδο ο Μπουχαλάκης με νέα κεφαλιά έκανε το 0-1, σκοράροντας σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς μετά το δύο γκολ που είχε πετύχει στη Θεσσαλονίκη επί του Αρη. Και στο τρίλεπτο 34’ – 36’ οι «ερυθρόλευκοι» με ένα ξέσπασμα έκαναν το σκορ 0-3 και ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι. Αρχικά με βολίδα ο Εμβιλά έκανε το 0-2 και δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος του Ελ Αραμπί να κάνει το 0-3 μετά από πάσα του Μασούρα…

Στο 2ο ημίχρονο, το ματς αν και διαδικαστικού χαρακτήρα, είχε αρκετές συγκινήσεις. Αρχικά η Λαμία κέρδισε πέναλτι το οποίο έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι ο Ντέλετιτς (62’) και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός είχε τρία ακόμη γκολ στο φινάλε του αγώνα με τους Σουντανί (82’ πεν, αποβλήθηκε ο Σαραμαντάς), στο 64’ με τον Κάιπερς και στο 87’ με τον Μασούρα.

Ο διαιτητής Βάτσιος κιτρίνισε τους Τζανετόπουλο, Εμβιλά και απέβαλε με δύο κίτρινες τον Σαραμαντά

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Παλαβαντισβίλι (46’ Τσούκαλος), Προβυδάκης, Μπουλούλης (46’ Βασιλακάκης), Ντέλετιτς (84’ Κωστίκας), Ζιούλης, Ρόμανιτς, Αραμπούλι (84’ Βλαχομήτρος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια (65’ Ανδρούτσος), Σεμέδο (66’ Παπαδόπουλος), Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Πέπε), Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα (75’ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Αραμπί (62’ Σουντανί).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter