Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος: Η πιθανή ενδεκάδα στο ντεμπούτο Μεντιλίμπαρ – Πού θα δείτε το ματς

Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος: Η πιθανή ενδεκάδα στο ντεμπούτο Μεντιλίμπαρ – Πού θα δείτε το ματς

Βήμα πρόκρισης στους «16» του Conference League ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φερεντσβάρος. Η σέντρα του ματς έχει προγραμματιστεί για τις 19:45, σε τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 2.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία εμφατική νίκη απέναντι στον ΟΦΗ (4-0) και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Ρέτσο και τον Ελ Αραμπί να μπαίνουν στην αποστολή και μένει να φανεί για πόσα λεπτά θα χρησιμοποιηθούν. Παράλληλα, ο Ντόι αναμένεται να αγωνιστεί ως στόπερ στη θέση του Μπιανκόν. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κίνι, αλλά και ο Καμαρά.

Όσον αφορά την πιθανή σύνθεση των «ερυθρολεύκων», κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να κάτσει ο Πασχαλάκης, με τους Ντόι και Κάρμο ως δίδυμο στόπερ, τους Ροντινέι και Ορτέγκα στα άκρα της άμυνας. Έσε και Τσικίνιο θα τοποθετηθούν στα χαφ, με τον Αγιούμπ Ελ Καμπί σε θέση φορ και πίσω του, τους Ποντένσε, Φορτούνη και Μασούρα.

Η ουγγρική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τον Ντίμπουζ στα γκολπόστ, τους Μάε, Σισέ, Ραμίρες και Γουιγκό στην άμυνα, τον Μαιγκά ως αμυντικό χαφ, τους Ζακάριασεν, Αμπού Φανί, Λόντσαρ και Μαρκίνιος, με τον Βάργκα ως μοναδικό σέντερ φορ.

Το ματς θα διευθύνει ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ από τη Σουηδία, με βοηθούς τους Τουλούμ, Σόντερκβιστ και τέταρτο τον Φρέντερικ Κλίτε. Στο VAR θα είναι οι Μάρκο Φριτς και Σέρεν Στορκς.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Βυθίστηκε πλοίο στη θάλασσα του Μαρμαρά – Έξι αγνοούμενοι

«Harvard από το… Κιλκίς» τα ιδιωτικά ΑΕΙ του Μητσοτάκη – Ο Περικλής Γκόγκας διαλύει το κυβερνητικό αφήγημα (Video)

Θλιβερή εικόνα: Γλάρος πετάει στον ουρανό της Αττικής μπλεγμένος σε πλαστική σακούλα (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter