Ολυμπιακός: «Καθάρισε» και τον Ιωνικό επικρατώντας 3-0 στη Νεάπολη

Ολυμπιακός: «Καθάρισε» και τον Ιωνικό επικρατώντας 3-0 στη Νεάπολη

Με τριάρα πέρασε από τη Νεάπολη ο Ολυμπιακός (0-3), ωστόσο τα θεμέλια της άνετης νίκης του επί του Ιωνικού τα έβαλε ο Τόμας Βατσλίκ με τουλάχιστον τρεις εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Στο πρώτο 45λεπτο πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Τσέχος τερματοφύλακας, ο οποίος σταμάτησε τους γηπεδούχους και δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν ένα γκολ.

Στο 15’ ο Λένις, μετά από κάθετη του Αοσμαν, βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, ο οποίος τον νίκησε «σβήνοντας» τον κίνδυνο.

Το σκορ άνοιξε στο 24’ με εξαιρετικό μακρινό σουτ του Αγκιμπού Καμαρά (0-1).

Στο 33’ ο Ιωνικός απείλησε με τον Ντάλσιο, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Βατσλίκ. Ο 33χρονος γκολκίπερ πραγματοποίησε άλλη μία σπουδαία επέμβαση στο 44’ μετά από σουτ του Μάντζη.

Το ματς κρίθηκε στο 54’. Ο Ρομαό ανέτρεψε τον Μασούρα και ο Τικίνιο από τα 11 βήματα έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 58’. Ο Αγκιμπού Καμαρά μοίρασε δεξιά την μπάλα και ο Μασούρας με όμορφο τελείωμα την έστειλε στα δίκτυα.

Ο Μανούχος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσιγκρίνσκι, Τσιριγώτη, Τικίνιο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ντάλσιο, Κιάκος, Τσιγκρίνσκι (80’ Τσιριγώτης), Σάντσες, Ρομαό, Κάνιας, Ματσούκας (89’ Πογκοσιάν), Λένις (80’ Μαχαίρας), Άοσμαν (64’ Πλατέλας), Μάντζης (80’ Μάναλης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Bατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς (83’ Μπα), Παπασταθόπουλος, Εμβιλά (66’ Ονιεκούρου), Μαντί Καμαρά, Βαλμπουενά (46’ Μπουχαλάκης), Ροντρίγκες (43’ λόγω τραυμ. Μασούρας), Α. Καμαρά, Τικίνιο (66’ Ελ Αραμπί).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter