Ολυμπιακός: Με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον γ’ προκριματικό του Europa League μετά το «στραπάτσο» με τη Μακάμπι

Ολυμπιακός: Με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον γ’ προκριματικό του Europa League μετά το «στραπάτσο» με τη Μακάμπι

Τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, θα αντιμετωπίσει και φέτος ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Europa League. Με τη διαφορά ότι πέρσι την πέτυχαν στα πλέι οφ της διοργάνωσης ενώ φέτος στον γ’ προκριματικό. Την είχαν νικήσει 3-0 στο “Καραϊσκάκη” και είχαν φέρει 2-2 εκτός έδρας παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους.
Η Σλόβαν υποβιβάστηκε στο Europa League, καθώς αποκλείστηκε στην έδρα της από την Φερεντσβάρος με 1-4, αν και είχε νικήσει στο πρώτο ματς με 2-1 στην Ουγγαρία.

Δείτε επίσης: Αποκλεισμός, συντριβή και… γιούχα για τον Ολυμπιακό

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (4/8) στο Νέο Φάληρο) και η ρεβάνς στις 11/8 στην Μπρατισλάβα.

Μαρτίνς: «Θα παλέψω δεν παραιτούμαι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό, μετά τη συντριβή-αποκλεισμό από την Μακάμπι, όμως δεν σκοπεύει να παραιτηθεθ όπως δήλωσε μετά το χθεσινό ματς.

Είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

Για το πώς εξηγεί ότι η ομάδα δεν παρουσιάζει καμία βελτίωση: “Δεν θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σας. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι και δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ. Δεν ξεκινήσαμε άσχημα. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για εμάς. Μας πίεσε πολύ η Μακάμπι και μας ανάγκασε να παίξουμε πολύ πίσω. Έχουμε δει τα προβλήματα και ξέρουμε τι έφταιξε. Κατανοώ τη δυσκολία της κατάστασης χάσαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Αναλαμβάνω την ευθύνη για την αποτυχία. Πρέπει να αλλάξει η εικόνα αύριο γιατί έχουμε κι άλλους στόχους μπροστά μας”.

Για το αν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό: “Στο λεξιλόγιο μου δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση. Από πολλά πράγματα δεν έχω παραιτηθεί πάντα συνεχίζω να δουλεύω και να παλεύω. Πόσο μάλλον από τον Ολυμπιακό. θα είμαι εδώ και θα συνεχίσω να δουλεύω γιατί δεν ξέρω τη λέξη παραίτηση”.

Διαβάστε τη συνέχεια: Μαρτίνς: «Θα παλέψω δεν παραιτούμαι»

Το «στραπάτσο»

Οδυνηρό και σοκαριστικό αποκλεισμό γνώρισε ο Ολυμπιακός στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions LeagueOι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στον Πειραιά από τη Μακάμπι Χάιφα με το βαρύ 0-4 και έμειναν εκτός διοργάνωσης. Στον πρώτο αγώνα, στο Ισραήλ, οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1.

Ο απογοητευτικός Ολυμπιακός πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και αποδοκιμάστηκε από το κοινό του, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. «Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό», ήταν το σύνθημα που ακούστηκε από τις κερκίδες του σχεδόν γεμάτου γηπέδου «Καραϊσκάκης».
«Είναι ντροπή για αυτόν τον υπέροχο κόσμο, που ήρθε να μας συμπαρασταθεί», είπε ο Κώστας Μανωλάς. «Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε περισσότερο. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω, ντρέπομαι».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter