Ολυμπιακός: Προσφυγή κατά της Σούπερ Λίγκας για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών

Ολυμπιακός: Προσφυγή κατά της Σούπερ Λίγκας για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ζητάει να ακυρωθεί η απόφαση της Σούπερ Λίγκας για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος από την περίοδο 2023-2024.

Η απόφαση είχε ληφθεί με ψήφους 12 – 2 και εκτός της Πειραϊκής ΠΑΕ αντιρρήσεις είχε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η διοίκηση Μαρινάκη προσέφυγε στο αρμόδιο δικαστήριο και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 5 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ:

«Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter