Ομολόγησε ο 48χρονος τη δολοφονία του μουσικού Νικόλα Ντάβα στα Εξάρχεια

Ομολόγησε ο 48χρονος τη δολοφονία του μουσικού Νικόλα Ντάβα στα Εξάρχεια

Ενας 48χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία του μουσικού Νικόλα Ντάβα στα Εξάρχεια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε χωρίς όμως να δώσει πολλές λεπτομέρειες. «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Πρόκειται για φιλοξενούμενο στο σπίτι του 54χρονου μουσικού, που από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ύποπτος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης του εγκλήματος γρονθοκόπησε πολλές φορές το θύμα στο κεφάλι και το σώμα ενώ για να αποτελειώσει την αποτρόπαια πράξη του χρησιμοποίησε και ένα σφυρί, το οποίο μάλιστα βρέθηκε στο σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, και φέρεται να μην μπορεί να θυμηθεί γιατί χτύπησε το θύμα και τελικά του αφαίρεσε τη ζωή.

Ο 54χρονος μουσικός και συγγραφέας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του με χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Στο σπίτι του βρέθηκε, επίσης, ένας 48χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης.

Η δολοφονία του Νικόλα Ντάβα συγκλόνισε φίλους και γνωστούς του καθώς ήταν αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Συκούριο Λάρισας αλλά και στα Εξάρχεια.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στα Εξάρχεια: Ο 50χρονος είχε τραύμα στο κεφάλι – Δίπλα του βρέθηκε σφυρί και μαχαίρι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter