Οπαδοί του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν τους παίκτες στο αεροδρόμιο (Photos)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν τους παίκτες στο αεροδρόμιο (Photos)

Με… άγριες διαθέσεις περίμεναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οπαδοί της ομάδας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Κατά την άφιξη της αποστολής από την Κρήτη, μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ, περίπου τριάντα φίλοι του «τριφυλλιού» περίμεναν τους «πράσινους» και μόλις τους είδαν να βγαίνουν από την αίθουσα αφίξεων ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα.

Οριsμένοι παίκτες, από τους παλιούς στην ομάδα (Κουρμπέλης, Μακέντα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Διούδης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης) πήγαν προς το μέρους τους για να τους μιλήσουν και να τους ηρεμήσουν. Οι οπαδοί άρχισαν να διαμαρτύρονται λέγοντάς «δεν ντρέπεστε λιγάκι; Θέλουμε να ματώνετε για τη φανέλα, να σκίζεστε για την ομάδα! Παίζετε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είστε στον Παναθηναϊκό ξυπνήστε και πάρτε το χαμπάρι όσο είναι καιρός».

Από τον Κουρμπέλη ζητήθηκε να ταρακουνήσει τους ξένους παίκτες της ομάδας: «πείτε στους ξένους ότι δεν έχουν έρθει εδώ για διακοπές και για να προσθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους…». Και στο τέλος αποχώρησαν χειροκροτώντας την αποστολή!





Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter