Ώρα μηδέν για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

Ώρα μηδέν για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

Eντός ολίγου αναμένεται να ξεκινήσει η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με βασικό θέμα στην ημερήσια ατζέντα της συζήτησης τις εκκρεμότητες στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι έχει απομείνει ένα 25% προς συμπλήρωση το οποίο αναμένεται να καλυφθεί σήμερα στο πλαίσιο της προγραμματισμένης συνεδρίασης. Να σημειωθεί, ότι η τελική έγκριση του συνόλου των υποψηφιοτήτων αναμένεται να δοθεί από την Κεντρική Επιτροπή η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 9 Απριλίου.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα του Μιθριδάτη που «τάραξε» τα νερά ήταν μόνο η αρχή, καθώς αναμένονται πολλές ακόμα εκπλήξεις, που θα σηματοδοτήσουν αμφίπλευρο πολιτικό άνοιγμα, αλλά και τεχνογνωσία επί συγκεκριμένων τομέων. Βέβαια, να περιμένουμε να διαβάσουμε και για ορισμένες ακόμη υποψηφιότητες που έχουν γράψει «χιλιόμετρα» στο ελληνικό πεντάγραμμο και οι οποίες σίγουρα θα συζητηθούν.

Σε ότι αφορά τα ονόματα – έκπληξη που θα βρίσκονται στο Επικρατείας, θυμίζουμε ότι αυτά ήταν «υπόθεση» του Αλέξη Τσίπρα, και μέχρι και σήμερα ήταν επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι έχει ήδη αποφασιστεί να συμμετέχει η Πόπη Τσαπανίδου, αλλά και μεγάλος μέρος του think tank που πλαισιώνει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter