Οργή Αναγνωστοπούλου για δημοσίευμα του iefimerida.gr

Οργή Αναγνωστοπούλου για δημοσίευμα του iefimerida.gr

Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει μεταξύ άλλων ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό της με όλα τα διαθέσιμα μέσα, κατηγορώντας την ιστοσελίδα iefimerida.gr και την αρθρογράφο Σοφία Γιαννακά για στοχοποίηση και κατασυκοφάντηση κομμάτων και εφημερίδων, αλλά και «εν ψυχρώ δολοφονία χαρακτήρων».

Παράλληλα, η Σία Αναγνωστοπούλου κάνει λόγο για «δηλητηριώδες αντιαριστερό μίσος», καθώς στο κείμενο «Ποιοι μισούν την 25η Μαρτίου» χρησιμοποιείται ορολογία «που θα ζήλευε και η πιο ακραία φωνή αυτής της χώρας».

Η ανακοίνωση της Σίας Αναγνωστοπούλου αναφέρει τα εξής:

Η κ. Σοφία Γιαννακά επέλεξε την ημέρα της εθνικής επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση για να ενσταλάξει, με το άρθρο της -«Ποιοι μισούν την 25η Μαρτίου», iefimerida- δηλητηριώδες αντιαριστερό μίσος στους συμπολίτες μας. Με ορολογία που θα ζήλευε η πιο ακραία φωνή αυτής της χώρας, η κ. Γιαννακά στοχοποιεί, κατασυκοφαντεί κόμματα και εφημερίδες (ΚΚΕ, ΕφΣυν) και δολοφονεί εν ψυχρώ χαρακτήρες (Αντώνη Λιάκο, Σία Αναγνωστοπούλου).

Με χαρακτηρισμούς, όπως «μισούν την έννοια της πατρίδας», «μισέλληνες», «ο πατριωτισμός είναι ντροπιαστική έννοια», «ατόφιο μίσος», η συγγραφέας του άρθρου δεν έχει άλλο στόχο παρά να δείξει στο πανελλήνιο τους αριστερούς ανθέλληνες. Με χυδαία και ασυνάρτητη κοπτορραπτική, η κυρία Γιαννακά στήνει το διχαστικό της αφήγημα -για να εξυπηρετήσει άραγε ποιους;

Βεβαίως τον πατριωτισμό μας ως αριστεροί άνθρωποι δεν έχουμε να τον αποδείξουμε σε καμία κ. Γιαννακά. Όμως είμαι υποχρεωμένη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντι στην ακραία κατασυκοφάντηση, τη στοχοποίηση και τη δολοφονία του χαρακτήρα μου. Και θα το πράξω με όλα τα μέσα που έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, 200 χρόνια μιας μεγάλης πορείας κατά την οποία οι δημοκρατικοί θεσμοί επιτρέπουν και σε αυτούς που μισεί η κάθε κ. Γιαννακά να απολαμβάνουν ισότιμα την ελευθερία τους.

Μυστικά & Documento

19/09/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
Documento Newsletter