Οργή για τη δολοφονία του Αντώνη: Ακυρώσεις εισιτηρίων στο Blue Horizon

Οργή για τη δολοφονία του Αντώνη: Ακυρώσεις εισιτηρίων στο Blue Horizon

Οργή έχει προκαλέσει ο αποτρόπαιος θάνατος του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη χθες βράδυ στον Πειραιά. Επιβάτης που επρόκειτο να ταξιδέψει με το πλοίο Blue Horizon στην Κρήτη στις 13 Σεπτεμβρίου, ακύρωσε τα εισιτήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το περιστατικό και τη συμπεριφορά του πληρώματος απέναντι στον 36χρονο, όπως φαίνεται άλλωστε και από τα συγκλονιστικά βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κώστας Παπαδογιώργιος, στις 21 Ιουνίου έκλεισε εισιτήρια για επαγγελματικό ταξίδι στη Κρήτη. Το ταξίδι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου με το πλοίο Blue Horizon.

Όπως υπογραμμίζει, σήμερα 6 Σεπτεμβρίου το πρωί, επισκέφτηκε το γραφείο και απαίτησε να του ακυρώσουν το πλοίο με το συγκεκριμένο πλοίο και εταιρεία και να του επιστρέψουν τα χρήματα. Όπως και έγινε.

«Θα πραγματοποιήσω τελικά το επαγγελματικό μου ταξίδι με τη συνείδηση μου πιο ήρεμη, μη αλλοιώνοντας στοιχεία του χαρακτήρα μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στο facebook.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης: Η βάρβαρη αθλιότητα της εξουσίας και οι αυτόκλητοι δικηγόροι φονιάδων

Blue Horizon: Στα δικαστήρια Πειραιά οι τέσσερις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter