Όσκαρ 2024: Ολόγυμνος στη σκηνή ο Τζον Σίνα – Ο λόγος πίσω από το ιδιαίτερο σκετς (Video)

Όσκαρ 2024: Ολόγυμνος στη σκηνή ο Τζον Σίνα – Ο λόγος πίσω από το ιδιαίτερο σκετς (Video)

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του Τζον Σίνα, ο οποίος εμφανίστηκε γυμνός στη σκηνή του Dolby Theatre για να απονείμει το Όσκαρ Κοστουμιών.

Ο ηθοποιός και σταρ του WWE εμφανίστηκε αρχικά ολόγυμνος, καλύπτοντας με ένα χαρτί τα επίμαχα σημεία, με τον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ να προλογίζει… ατάραχος τις υποψηφιότητες.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω Όσκαρ κατέληξε στην ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, που συνολικά απέσπασε τέσσερα χρυσά αγαλματίδια στη βραδιά.

 

Γιατί ο Τζον Σίνα εμφανίστηκε γυμνός

Ο 46χρονος ηθοποιός και performer του WWE ήθελε να δείξει αφενός τον σημαίνοντα ρόλο των κοστουμιών στις χολιγουντιανές παραγωγές. Παράλληλα, θέλησε να συνδέσει την παρουσία του με μία από τις χαρακτηριστικότερες σκηνές σε βραδιές απονομής.

Συγκεκριμένα, το 1974 ο ακτιβιστής και φωτογράφος, Ρόμπερτ Όπελ έτρεξε γυμνός στη σκηνή, διακόπτοντας προσωρινά την 46 τελετή απονομής, ενώ ο Ντέιβιντ Νίβεν προσφωνούσε τη θρυλική Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Ο ακτιβιστής Ρόμπερτ Οπέλ δολοφονήθηκε το 1979 σε ηλικία μόλις 39 ετών, από δύο ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στη γκαλερί του.

Διαβάστε επίσης: Όσκαρ 2024: Έγραψε ιστορία το «Οπενχάιμερ», καταξίωση για Λάνθιμο (Videos)

Λύγισε η Έμα Στόουν: «Γιώργο σ’ ευχαριστώ…» – Η αγκαλιά με τον Λάνθιμο (Video – Photos)

Όσκαρ 2024: Τέσσερα βραβεία για το «Poor Things» του Λάνθιμου – Σάρωσε το «Oppenheimer» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter