Όταν η προπαγάνδα της Ομάδας Αλήθειας γίνεται συνταγή αποτυχίας (Videos)

Όταν η προπαγάνδα της Ομάδας Αλήθειας γίνεται συνταγή αποτυχίας (Videos)

Στον «κουβά» κατέληξε η προσπάθεια του προπαγανδιστικού βραχίωνα της Πειραιώς να πριμοδοτήσει τις «γαλάζιες» υποψηφιότητες στους δήμους Θεσσαλονίκης και Χαλανδρίου, αλλά και στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μέσω του επικοινωνιακού στραπατσαρίσματος των αντιπάλων τους. Παράλληλα, οφείλουμε να πιστώσουμε στην Ομάδα Αλήθειας ότι έπιασε τόπο ο… ανένδοτος κατά του «αντάρτη» Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ υποψίες προκαλεί το γεγονός ότι από το στόχαστρο των πρώην στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά ξέφυγε ο Χάρης Δούκας.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τους κυβερνητικούς εκβιασμούς, η ομάδα astroturf* της ΝΔ ανήρτησε post του Παύλου Πολάκη για την υποψηφιότητα του Σίμου Ρούσσου με το σχόλιο: «Οπότε όσοι ψηφίζετε Χαλάνδρι, ξέρετε τι να κάνετε.. #Με_την_Αγαπητού».

Τελικά, το εκλογικό «κοντέρ» έγραψε 60,77% υπέρ του Σίμου Ρούσσου, ο οποίος είχε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αδικαίωτος αγώνας υπέρ Ζέρβα

Πέντε μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον β΄ γύρο, η Ομάδα των Κίμωνα Μπένου και Κώστα Δογάνη ειρωνεύτηκε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προς τον αντίπαλο του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον δήμο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, με αφορμή σχετικές δηλώσεις του Χρήστου Γιαννούλη.

«Αξιοθαύμαστος ο αγώνας που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Στέλιο Αγγελούδη στη Θεσσαλονίκη», ήταν το δηκτικό σχόλιο.

Την Παρασκευή η Ομάδα Αλήθειας επανήλθε, παραθέτοντας τη σταδιοδρομία του κ. Αγγελούδη σε συνάρτηση με την πολιτική πορεία του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Και πάλι, τα εκλογικά αποτελέσματα δεν δικαίωσαν τον αγώνα της «γαλάζιας» προπαγανδιστικής μηχανής, με τον ανεξάρτητο υποψήφιο να εκλέγεται δήμαρχος με το εμφατικό ποσοστό 67,33% έναντι 32,67% στον Κ. Ζέρβα,

Ενδοοικογενειακά «μαχαιρώματα»

Αίσθηση προκάλεσε και η επίθεση που δέχτηκε ο μέχρι πρότινος βουλευτής Κοζάνης με τη ΝΔ, Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος διαγράφηκε μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Η Ομάδα Αλήθειας έβγαλε στη «σέντρα» τον «αντάρτη» εξαιτίας δηλώσεών του κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, παρουσιάζοντάς τον ως «θηρευτή» της… καρέκλας.

Ούτε αυτό το εγχείρημα όμως πήγε καλά! Ο κ. Αμανατίδης επικράτησε έναντι του πούρου «γαλάζιου» υποψηφίου, Γιώργου Κασαπίδη» με ποσοστό 56,77%.

«Ξέχασαν» τον Μπακογιάννη;

Για κάποιον λόγο που χρήζει διευκρίνισης, η Ομάδα Αλήθειας δεν έκρινε σκόπιμο να επιτεθεί στον Χάρη Δούκα. Ούτε καν στο διάστημα μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου δεν βρέθηκε στο έρκος των… πληκτρολογίων τους.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ερμηνεύουν ως απροθυμία στήριξης στον Κώστα Μπακογιάννη την «αφωνία» της Ομάδας Αλήθειας, συνδέοντας τη με το «σαμαρικό» παρελθόν των Μπένου – Δογάνη, οι οποίοι ήταν στενοί συνεργάτες του Μεσσήνιου όταν εκείνος κατοικοέδρευε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην υπηρεσία του πρώην «συναδέλφου»

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, οι ιθύνοντες του κεκαλυμμένου προπαγανδιστικού φορέα έπαιξαν ρέστα στην περίπτωση του Δημήτρη Πτωχού και βγήκαν κερδισμένοι. Ο πρώην «συνάδελφός» τους στο Μαξίμου και πολιτικό «ψυχοπαίδι» του Αντ. Σαμαρά επικράτησε του Π.Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με ποσοστό 52,77%.

Για την περίπτωση του Π. Τατούλη αφιέρωσαν αρκετή φαιά ουσία, προχωρώντας στις εξής αναρτήσεις:

* Εγχειρήματα συλλογικής παραπλάνησης από δήθεν αυθόρμητες οργανώσεις, οι οποίες εξυπηρετούν τις μύχιες επιδιώξεις των κρυφών χορηγών-εντολέων τους (Lyon & Maxwell, 2004· Kovic, Rauchfleisch & Sele, 2016)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter