Όταν ο Ανδρουλάκης έπαθε… πρόεδρο Εδεσσαϊκού

Όταν ο Ανδρουλάκης έπαθε… πρόεδρο Εδεσσαϊκού

Μία αξιομνημόνευτη στιγμή χάρισε στους χρήστες του Twitter ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Με δύο ξεχωριστά tweet κατάφερε να αναιρέσει τα λεγόμενά του σε διάστημα λίγων λεπτών, θυμίζοντας περισσότερο… τον πρώην πρόεδρο του Εδεσσαϊκού, Θωμά Μάτσιο με το αλησμόνητο γλωσσικό… έπος.

Με αφορμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης, στην οποία ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είπε πως θα υπερψηφίσει αλλά… δε θέλει να γίνουν εκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης μας… μπέρδεψε ξανά υποστηρίζοντας πως ο Τσίπρας έχει στρατηγική που… δεν έχει(;)

Στο πρώτο χρονικά «τιτίβισμα» με ώρα 19:41 γράφει: «Ο Τσίπρας δεν έχει απολύτως καμία στρατηγική. Λέει αυτή τη στιγμή κάτι το οποίο μέχρι χθες ήταν τελείως διαφορετικό» προφανώς αρνούμενος πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάποια στρατηγική.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, με ώρα 20:08, παραδέχεται πως υπάρχει στρατηγική: «Δεν ασχολούμαστε με τη στρατηγική του κ. Τσίπρα. Εμείς αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και για αυτό θα υπερψηφίσουμε την #προταση_μομφης».

Τελικά κ. Ανδρουλάκη, έχει ή δεν έχει στρατηγική;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter