Παγκόσμιο υγρού στίβου: Καταπληκτική η Εθνική γυναικών 16-12 την Ιταλία και πρωτιά στον όμιλο

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Καταπληκτική η Εθνική γυναικών 16-12 την Ιταλία και πρωτιά στον όμιλο

Η Εθνική πόλο Γυναικών με καταπληκτική εμφάνιση νίκησε με 16-12 την Ιταλία και προκρίθηκε ως πρώτη από τον Γ’ όμιλο, απευθείας στον προημιτελικό γύρο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ιαπωνίας.

Ετσι η Εθνική μας απέφυγε τη διαδικασία του έξτρα γύρου, κέρδισε χρόνο ξεκούρασης μέχρι τη Δευτέρα (24/7, 13:00) οπότε θα δώσει τον αγώνα της για την είσοδο στα ημιτελικά. Το μόνο που απομένει, είναι να μάθει την αντίπαλό της από το έξτρα γύρο του Σαββάτου (22/7) που θα βγει από το νικητή της συνάντησης ανάμεσα στη 2η ομάδα του Α’ Ομίλου, που θα είναι εκτός απροόπτου η Αυστραλία και την 3η ομάδα του Β’ Ομίλου, που θα είναι το Ισραήλ.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου ηταν εντυπωσιακά στα τρία πρώτα οκτάλεπτα. Ειδικά στο 2ο με ένα 4-1, ανέβασαν τη διαφορά στο σκορ στα πέντε γκολ (10-5) και ουσιαστικά καθάρισαν τον αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 6-4, 4-1, 3-2, 3-5

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη, Νίνου 3, Ελληνιάδη 1, Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

ΙΤΑΛΙΑ (Κάρλο Σίλιπο): Κοντορέλι, Ταμπάνι 1, Γκαλάρντι 2, Αβένιο 1, Τζιουστίνι 1, Μπετίνι, Πικότζι, Μπιανκόνι 2, Παλμιέρι 2, Μαρλέτα 2, Κοκιέρε, Βιακάβα 1, Μπανκέλι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter