Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-2: Γκέλα στο Αγρίνιο για τον «Δικέφαλο»

Παναιτωλικός – ΑΕΚ 2-2: Γκέλα στο Αγρίνιο για τον «Δικέφαλο»
SUPER LEAGUE 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ έκανε… χαρακίρι στο Αγρίνιο και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η Ενωση προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με 2-0, αλλά ο Παναιτωλικός αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Με τον βαθμό της ισοπαλίας οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας 1, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε μόνος στην κορυφή.

Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι με το πόδι στο γκάζι και το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο ήταν ήδη 0-2. Μόλις στο 2’ ο Λιβάι Γκαρσία, μετά από σέντρα του Σιντιμπέ, άνοιξε με σουτ το σκορ.

Το 0-2 έγινε στο 14’ με υπέροχο τελείωμα του Ελίασον και όλα έδειχναν πως εκεί τελείωσε και το παιχνίδι. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του ματς οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2. Στο 34’ ο Μουκουντί ανέτρεψε τον Μλάντεν και στο 37’ ο Πέδρο Ζοάο ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα (1-2) και έβαλε και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ για διαφορετικούς λόγους, έχασαν ευκαιρίες και τελικά στο 65’ ο Μπαλντασάρα με άπιαστο σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

«Όσο περνούσε η ώρα έπεφτε ο ρυθμός και κάναμε λάθη. Δεν ήρθαμε για να χάσουμε. Η απόδοσή μας δεν έχει να κάνει με τη χαλάρωση, αλλά με τα λάθη τα οποία πρέπει να διορθωθούν ακόμη μία φορά», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φ. Ντουάρτε, Μπ. Ντουάρτε, Οικονόμου, Τορεχόν, Καρέλης.

Παναιτωλικός: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης (81’ Μπελεβώνης), Χουάνπι (64’ Μπαλντασάρα), Πέδρο (90’ Τσιγγάρας), Φρ. Ντουάρτε.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (68’ Ρότα), Βίντα, Μουκουντί (87’ Μήτογλου), Μοχαμάντι (83’ Φαν Βέερτ), Σιμάνσκι (68’ Γιόνσον), Ελίασον, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Ζίνι (68’ Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter