Παναιτωλικός – Άρης 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό με Βέλεθ – Οι φάσεις του αγώνα (Video)

Παναιτωλικός –  Άρης 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό με Βέλεθ – Οι φάσεις του αγώνα (Video)

Με σκόρερ έναν αμυντικό του, τον Βέλεθ, ο Αρης νίκησε 1-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κι απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για ρην πρόκριση στον τελικό, ενόψει της ρεβάνς στο «Κλ. Βικελίδης» στις 6 Μαρτίου.

Οι γηπεδούχοι στο 14′ είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Τορεχόν πήρε την κεφαλιά, ο Κουέστα απέκρουσε, ο Τορεχόν πήρε το «ριμπάουντ», έκανε το πλασέ και με νέα μεγάλη επέμβαση ο Κουέστα την εστία του. Η άμυνα του Αρη είχε προβλήματα και ο Παναιτωλικός έφτανε πολύ εύκολα στην περιοχή του Κουέστα…

Μετά το 25’ οι Θεσσαλονικείς άρχισαν να γίνονται απειλητικοί για τους γηπεδούχους και στο 30’ ο Μπράμπετς εντελώς αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ από γύρισμα του Σουλεϊμάνοφ. Ο Παναιτωλικός οπισθοχώρησε και κοιτούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις την ώρα που ο Αρης ολοένα και πίεζε πιο πολύ την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 41’ από μπαλιά του Γκαρθία ο Σαβέριο πλάσαρε αλλά ο Τσάβες έσωσε, όπως και στο 43’ σε κεφαλιά του Μορόν.

Στο β’ μέρος το ματς ξεκίνησε σε ξέφρενο ρυθμό αλλά χωρίς τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Τελικά ο Αρης ήταν εκείνος που στο 64’ άνοιξε το σκορ. Από καταπληκτική σέντρα του Μανού Γκαρθία στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε ανενόχλητος ο Βέλεθ και με καρφωτή κεφαλιά εκτέλεσε τον Τσάβες για το 0-1.

Αμέσως μετά το γκολ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Παναιτωλικός βγήκε να πιέσει ενώ ο Αρης έδωσε χώρο κι έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Όμως καμία από τις δύο ομάδες μπόρεσε να γίνει απειλητική και το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος «κιτρίνισε» τους Μαλή, Σενγκέλια, Βερστράτε, Τσιγγάρα, Μαυρία, Καρέλη, Φρ. Ντουάρτε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Στάγιτς (83’ Μαυρίας), Λιάβας, Χουάνπι (78’ Πέρες), Τσιγγάρας, Χατζηθεοδωρίδης (70’ Φρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Σενγκέλια (70’ Λομόνακο), Πέδρο (78’ Καρέλης).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Βερστράτε (89’ Ντουκουρέ), Νταρίντα (89’ Φετφατζίδης), Γκαρθία (69’ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (55’ Ζαμόρα), Μορόν (89’ Ανσαριφάρντ).

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter