Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Δίκαιη μοιρασιά στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Δίκαιη μοιρασιά στο Αγρίνιο

Χωρίς γκολ έμειναν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Στο πρώτο μέρος τη μεγάλη ευκαιρία την έχασαν οι γηπεδούχοι στο 43’ αλλά το σουτ του Ντίας έδιωξε σωτήρια ο Κλέιμαν. Στο 2ο ημίχρονο, και στο 64’ μέσα σε ένα λεπτό δηλαδή, έγιναν οι δύο φάσεις του ματς. Αρχικά ο Καρέλης σημάδεψε το δοκάρι του ΠΑΣ με τη μπάλα να φαίνεται ότι πέρασε τη γραμμή αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε και από μπαλιά του Σόρια ο Γκάρο πέτυχε γκολ για τον ΠΑΣ για το 0-1! Τελικά μετά από 5λεπτη διακοπή μέχρι να αποφασίσουν διαιτητής και VAR, ούτε το γκολ του Καρέλη μέτρησε καθώς η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή αλλά ούτε του ΠΑΣ, καθώς ο Γκάρο ήταν σε θέση οφσάιντ!

Στο 89’ τη βολίδα του Σόρια έδιωξε ο Καπίνο και στις καθυστερήσεις ο Πέδρο πήγε να σκοράρει με τακουνάκι αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Ο διαιτητής Κατοίκος έδειξε κίτρινες στους Εραμούσπε, Καρέλη, Τζίμα, Παμλίδη, Τζίνο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μλάντεν, Μπ. Ντουάρτε, Μαλής, Λιάβας (72’ Μπακάκης), Τορεχόν (72’ Ανόρ), Μπαλντασάρα, Πέρες, Τσιγγάρας, Ντίας (84’ Σενγκέλια), Καρέλης (84’ Πέδρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπατίστ, Τζίνο, Λιάσος, Παμλίδης (79’ Ροσέρο), Τζίμας (90’+4’ Μπάλαν), Λεό (57’ Γκάρο).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter