Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1, σε καλό δρόμο οι πράσινοι, 5η νίκη σε ισάριθμα φιλικά

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1, σε καλό δρόμο οι πράσινοι, 5η νίκη σε ισάριθμα φιλικά

Την 5η του νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους πέτυχε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας εύκολα της ΑΕΚ Λάρνακας με σκορ 3-1. Οι πράσινοι με την απόδοση τους έδειξαν ότι βαδίζουν στο σωστό δρόμο, ενόψει των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Το Τριφύλλι κυριάρχησε στο φιλικό, ωστόσο τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος με τους Μλαντένοβιτς (48’), Βαγιαννίδη (59’) και Γερεμέγεφ (63’). Για την κυπριακή ομάδα σκόραρε στο 65’ ο Λόπες.

«Ήταν κατά διαστήματα καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν έχουν τόση σημασία τα φιλικά, παίξαμε καλά μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Θέλαμε να μεταφέρουμε τα όσα κάναμε στην προπόνηση. Είμαι ικανοποιημένος με το πως συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες μου τις 15 μέρες, τόσο στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε: «Έχουμε ενισχυθεί με καλούς παίκτες αλλά σαν γκρουπ έχουμε καλούς παίκτες. Εχουμε καλό ανταγωνισμό για καλύτερη απόδοση αλλά και ξέρουν οι παίκτες ο ένας τον άλλο. Γενικά είμαι ικανοποιημένος και θα έρθουν και καλύτερα πράγματα στη συνέχεια και θα παίζουμε καλύτερα».

Για τα παιχνίδια με τη Ντνίπρο, είπε: «Η Ντνίπρο είναι πολύ καλή ομάδα. Πέρσι λόγω του πολέμου δεν είχαν αγωνιστεί αρκετό καιρό, ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Φέτος πάλεψαν για το πρωτάθλημα είναι σκληρή ομάδα έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (62’ Φίκαϊ), Μάγκνουσον (64’ Κάτρης), Χουάνκαρ (46’ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (46’ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (62’ Ζέκα), Παλάσιος (62’ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (46’ Μπερνάρ), Μαντσίνι (62’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (46’ Γερεμέγεφ).

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (Χοσέ Λουίς Όλτρα): Τούμπας, Κάσας (46’ Σάντσες), Κατελάρης (25’ Καψής, 46’ Ρομπέρζ), Τόμοβιτς (46’ Μιλίσεβιτς), Καμπεζάλι (46’ Ανδρέου), Φαράζ (46’ Λόπες), Μάμας (46’ Πονς), Λέδες (46’ Τζώρτζης), Γκάμα, Φραν Σολ (46’ Γκιούρσκο), Τρισκόφσκι (46’ Κωνσταντή).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter