Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Νίκησε εύκολα στο ντεμπούτο του ο Φατίχ Τερίμ

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Νίκησε εύκολα στο ντεμπούτο του ο Φατίχ Τερίμ
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι του Τούρκου προπονητή Φατίχ Τερίμ στο ελληνικό πρωτάθλημα επικράτησε εύκολα με σκορ 2-0 του ουραγού ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν την συντριβή επειδή είχαν σε καλή βραδιά τον τερματοφύλακα τους Μπόρις Κλέιμαν.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 15’ είχαν χάσει τέσσερις ευκαιρίες, στο 5’ με τον Αϊτόρ, στο 8’ με τον Ιωαννίδη, στο 11’ και το 14’ με τον Μαντσίνι. Στις τρεις πρώτες φάσεις το κίνδυνο αποσόβησε ο Κλέιμαν με δύσκολες επεμβάσεις.

Το σκορ άνοιξε στο 25’. Ο Μπερνάρ πέρασε πάσα «πάρε-βάλε» στον Ιωαννίδη, ο οποίος με εντυπωσιακό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 35’ οι πράσινοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Βαγιαννίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» το ματς στο 48’ με τον Βιλένα να πιάνει σουτ στη κίνηση, μετά από κεφαλιά πάσα του Μλαντένοβιτς, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα (2-0). Αυτό είναι το πρώτο γκολ του Ολλανδού μέσου με την πράσινη φανέλα.

Μετά το δεύτερο γκολ ο Τούρκος προπονητής έκανε αλλαγές προκειμένου να δει και τους υπόλοιπους παίκτες του.

Με την νίκη του το Τριφύλλι έφτασε στους 37 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Ο διαιτητής Παναγιώτης Τσιάρας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βέρμπιτς, Τζίνο.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Γεντβάι, Αράο, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα (80’ Ζέκα), Μπερνάρ (61’ Τζούρισιτς), Μαντσίνι (62’ Τσέριν), Αϊτόρ (62’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (86’ Γερεμέγεφ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Καραχάλιος, Τζίνο, Ροσέρο (70’ Γκάρο), Παμλίδης (79’ Τζίμας), Ριένστρα (70’ Μπαπτίστ Λεό), Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Μπαλάν (70’ Κόντε).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter