Πανεπιστήμιο Πατρών: Πλημμύρισαν τα μπάνια της Σίτισης – Τραγικές υποδομές καταγγέλλουν οι φοιτητές (Video)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Πλημμύρισαν τα μπάνια της Σίτισης – Τραγικές υποδομές καταγγέλλουν οι φοιτητές (Video)

Ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε στη Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή προχθές το βράδυ με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, σπίτια και καταστήματα.

Η Πυροσβεστική δέχτηκε πάνω από 150 κλήσεις. Ποτάμια σχηματίστηκαν στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Ρήγα Φεραίου, την Γεροκωστοπούλου, στην Τριών Ναυάρχων, στην Αράτου, στην Μαιζώνος, στην Κολοκοτρώνη και σε μέρος της Κανακάρη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Φοιτητικός Κόσμος», σοβαρό πρόβλημα υπήρξε στην Όθωνος Αμαλίας και στην Αγίου Ανδρέου, όπου η στάθμη του νερού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο εμποδίζοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Καταστηματάρχες με σκούπες έσπευσαν να σώσουν ότι μπορούν, προσπαθώντας να διώξουν τα νερά από τα πλημμυρισμένα τους κατάστημα. Στην περιοχή της Αγυιάς πλημμύρισε ΚΔΑΠ και 70 παιδιά χρειάστηκε να φυγαδευτούν από την έξοδο κινδύνου.

Πρόβλημα σημειώθηκε και στις περιοχές των Ζαρουχλέικων και στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Συγκεκριμένα, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, στο ύψος του ΝΟΠ, επιβατικό όχημα εξετράπη της πορείας του. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Στην περιοχή του Ρίου πλημμύρισαν δρόμοι, καθώς και στο Πανεπιστήμιο Πατρών που είναι κοντά. Η κατάσταση ήταν τραγική, καθώς από τον τεράστιο όγκο νερού δεν υπήρχε ορατότητα για τους οδηγούς. Ταυτόχρονα πλήθος φοιτητών βρέθηκαν να περιμένουν μούσκεμα σε υποτυπώδη υπόστεγα το επόμενο δρομολόγιο λεωφορείου.

«Νόμιζα πως το νερό θα με πάρει μαζί του» μας αναφέρει φοιτήτρια του ΤΕΕΑΠΗ. Είναι παραπάνω από εμφανής η εξαθλιωμένη κατάσταση των υποδομών του Πανεπιστημίου Πατρών. Βλέπουμε στο κτήριο της Εστίας, τα μπάνια που χρησιμοποιούνται από όλους τους φοιτητές που έρχονται για να φάνε στο κτήριο να γίνονται και «ντουζ».

Πηγή: Φοιτητικός Κόσμος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter