Πανικός σε ζωολογικό κήπο: Κροκόδειλος επιτέθηκε σε φύλακα – Ούρλιαζαν οι τουρίστες (Video)

Πανικός σε ζωολογικό κήπο: Κροκόδειλος επιτέθηκε σε φύλακα – Ούρλιαζαν οι τουρίστες (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένας κροκόδειλος επιτέθηκε εναντίον ενός φύλακα ζωολογικού κήπου στη Νότια Αφρική.

Ο χειριστής φαίνεται να ακουμπάει τον κροκόδειλο με ένα ξύλινο ραβδί πριν ο κροκόδειλος του επιτεθεί. Ο έμπειρος χειριστής ερπετών δέχθηκε την άγρια επίθεση, κατά τη διάρκεια ενός σόου που έκανε στο πάρκο «Crocodile Creek».

Το βίντεο, το οποίο κοινοποιήθηκε και στη σελίδα της Reaction Unit South Africa (Rusa) στο Facebook, έχει συγκεντρώσει πάνω από 100.000 προβολές.

Ο εξαγριωμένος κροκόδειλος άρπαξε τον φύλακα από το πόδι, τραβώντας τον στο έδαφος, ενώ στο βάθος ακούγονται οι αγωνιώδεις κραυγές των θεατών.

Έχοντας κλείσει τα σαγόνια του ακριβώς κάτω από τη μέση του φύλακα, τον έσυρε στο έδαφος, πριν τρέξει ένας δεύτερος, ελαφρώς μικρότερος, κροκόδειλος για να συμμετάσχει στην επίθεση.

Τρομοκρατημένοι τουρίστες ζητούσαν ουρλιάζοντας βοήθεια προτού το θηρίο χαλαρώσει το δάγκωμα του, επιτρέποντας στον φύλακα να σηκωθεί και να απομακρυνθεί, αφήνοντας πίσω του μια λίμνη αίματος. Ο άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο για ράμματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter