Παντελής έλλειψη χιούμορ από Άδωνη: Μηνύει τον Ζαραλίκο για σατιρικό βίντεο

Παντελής έλλειψη χιούμορ από Άδωνη: Μηνύει τον Ζαραλίκο για σατιρικό βίντεο

Την παντελή έλλειψη χιούμορ που τον χαρακτηρίζει αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης μηνύοντας τον δημοφιλή stand up comedian Χριστόφορο Ζαραλίκο με αφορμή σατιρικό βίντεο που ανέβασε ο τελευταίος στο YouTube.

Ειδικότερα, την οργή του ακροδεξιού πολιτικού προκάλεσε τα όσα σκωπτικά είπε ο κωμικός: «Αν θέλεις του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο από ότι είχες φέτος, βγάλε ανακοίνωση ότι θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση και, παρουσία του κοινού, τον λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ. Πραγματικά, στο έχω και εικόνα. Follow your leader [σ.σ. φόντο εικόνα του Χίτλερ να αυτοπυροβολείται]. Αν βρεις κι έναν τρόπο να αναστηθείς, θα κάνεις κολλητά 12 συναυλίες sold out OAKA».

«Ποτέ δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου, αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν, επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη. Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη» ήταν η απάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος προανήγγειλε τη μήνυση.

Και συμπλήρωσε με ανάρτησή του στο Twitter: «Αναμένω τις αντιδράσεις των Κομμάτων σε αυτό τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν!».

Από πλευράς του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έδωσε πληρωμένη απάντηση στον υπουργό Ανάπτυξης μέσω Twitter:

«Ώπα φίλε, εμείς περιμένουμε 15 μήνες την αντίδραση της ΝΔ για το ντου στο θέατρο Καρέζη με μπράβους και δεν κάνουμε έτσι. Στην ουρά.»

https://twitter.com/zaralikos/status/1628010672494706689

Διαβάστε επίσης:

Ο Ζαραλίκος τρολάρει Θεοδωρικάκο – Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις μέσα σε ένα tweet

Ζαραλίκος σε Χατζηνικολάου: «Γελάει και το λεοπάρ της Σάσας»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter