ΠΑΟΚ: Απέδρασε από το Αγρίνιο με γκολ – ποίημα

ΠΑΟΚ: Απέδρασε από το Αγρίνιο με γκολ – ποίημα

Ο ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στο πάγκο του νίκησε με την… ψυχή στο στόμα τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 3-1. Το παιχνίδι πήγαινε… καρφί για 1-1, αλλά ένα εκπληκτικό γκολ του Νίκα Νινούα σττο 88’ άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα του αγώνα και το σκορ άνοιξε στο 18’ με τον Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός στο 27’ βρέθηκε απέναντι από τον Κνετ, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Μετά το ημίωρο ο ΠΑΟΚ κατέβασε στροφές, ωστόσο ο Παναιτωλικός δεν ήταν απειλητικός για την εστία του Ζίβκοβιτς.

Στο 53’ ο Ίνγκασον ανέτρεψε τον Αριγίμπι και ο Θ. Τζήλος σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Αγγλος εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και ισοφάρισε (1-1).

Στο 88’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Νινούα, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ (2-1), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 95’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσόλακ (χέρι του Καρασαλίδη).

Ο Θ. Τζήλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γιάκολις, Ντίας, Καρασαλίδη, Γιαννούλη, Ζίφκοβιτς, Σβαμπ, Ουαγκέ, Εσίτι, Νινούα.

«Θέλει δουλειά η ομάδα, αλλάξαμε λίγο το σύστημα αλλά οι παίκτες μας είναι έξυπνοι και καταλαβαίνουν γρήγορα. Είμαι χαρούμενος γιατί είμαστε όλοι στον ίδιο δρόμο και τα παιδιά με βοήθησαν πολύ», δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος σχολιάζοντας την αναβάθμιση του είπε: «Σίγουρα ήταν μια τιμή που δεν περίμενα. Δεν είχαμε πολλές μέρες για να δουλέψουμε, αλλά έχουμε καλούς παίκτες και φυσικά χρειάζεται δουλειά, πρέπει να δουλέψουμε στα σημεία αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος».

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Μεντόζα (79′ Αλβαρες), Ντάλσιο, Γιάκολις (79′ Αζάντι), Βέργος (63′ Ντουάρτε), Αριγίμπι, Ντίας (70′ Τσιγγάρας).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ (82′ Ροντρίγκο), Ινγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί (82′ Νινουά), Σβαμπ (61′ Εσίτι), Τζόλης (61′ Μπίσεσβαρ), Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι (66′ Τσόλακ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter