ΠΑΟΚ: Εφτασε τις 18 σερί νίκες επί του Παναιτωλικού (2-1)

ΠΑΟΚ: Εφτασε τις 18 σερί νίκες επί του Παναιτωλικού (2-1)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο τον Παναιτωλικό στην 11η αγωνιστική της Super League κι έφτασε έτσι στην 18η συνεχόμενη νίκη του σε πρωτάαθλημα και Κύπελλο επί τη ομα΄δας του Αγρινίου…

Ο Λουτσέσκου παρουσίασε σχήμα με οκτώ αλλαγές σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν το ματς με την Αμπερντίν ενώ απουσίες είχε και ο Παναιτωλικός. Μόλις στο 2’ ο Σαμάτα έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ σε κενή εστία, ενώ στο 14’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οζντόεφ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο. Κι ενώ ο ΠΑΟΚ πίεζε ασφυκτικά για να ανοίξει το σκορ, εκείνος που το πέτυχε ήταν ο… Παναιτωλικός! Σε μια ξαφνική αντεπίθεση ο Τορεχόν βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Σάστρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και στο 26’ ο Κωνσταντέλιας μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Σάστρε και αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Σαμάτα ο οποίος με έξοχο τακουνάκι νίκησε τον Καπίνο κι έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σαμάτα πέτυχε και δεύτερο γκολ αλλά ακυρώθηκε για οφσάιντ του Οζντόεφ στο ξεκίνημα της φάσης. Όμως αυτό δεν άργησε να έρθει καθώς στο 36’ ο Ζίφκοβιτς με ένα πανέμορφο σουτ έγραψε το 2-1 κι ενώ όλοι περίμεναν σέντρα από τον Σέρβο.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έριξε τον ρυθμό αλλά είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και είναι χαρακτηριστικό ότι έως το 70ο λεπτό δεν είχε σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση στο ματς. Μπαίνοντας στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός και όσο το σκορ παρέμενε εύθραυστο, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να απειλήσει τον «δικέφαλο», κάτι που έκανε στο 81’ ο Πέρες αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Κοτάρσκι.

Ο Τσιάρας «κιτρίνισε» τους Λιάβα, Φρ. Ντουάρτε, Μουργκ, Οικονόμου, Μιχαηλίδη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σοάρες, Οζντόεφ (77’ Σβαμπ), Μεϊτέ, Μουργκ (64’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς (90’ Βιεϊρίνια), Σαμάτα (77’ Τόμας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαλής (60’ Οικονόμου), Μλάντεν, Μπ. Ντουάρτε, Λιάβας (46’ Μαυρίας), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε (83’ Μπελεβώνης), Χατζηθεοδωρίδης (74’ Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Πέδρο (74’ Ντίας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter