Παππάς για πρόταση δυσπιστίας: «Οι πρωτοβουλίες αυτές δεν ωριμάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη»

Παππάς για πρόταση δυσπιστίας: «Οι πρωτοβουλίες αυτές δεν ωριμάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη»

«Φαντασιώσεις» χαρακτήρισε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ τη χθεσινή δήλωση του Νίκου Παππά πως έγινε προετοιμασία πριν από την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας το μεσημέρι της Κυριακής 24 Μαρτίου με βιντεοσκοπημένο μήνυμά του» αναφέρουν από τη Χαριλάου Τρικούπη και συμπληρώνουν:

«Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον κ. Φάμελλο, τον κ. Κουτσούμπα, τον κ. Χαρίτση και την κα Κωνσταντοπούλου έγιναν κατά σειρά κοινοβουλευτικής δύναμης την Τρίτη 26 Μαρτίου από τις 10 το πρωί και μετά. Οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων που δέχτηκαν να συνυπογράψουν, έλαβαν το κείμενο της πρότασης στις 11 το πρωί. Όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις».

«Ήρθαμε προ των ευθυνών μας»

«Η πρόταση δυσπιστίας ήταν μία αναγκαία κοινοβουλευτική πρωτοβουλία, την οποία δεν μπορεί κανένα κόμμα από μόνο του να την πάρει, διότι δεν έχει τον αριθμό των πενήντα βουλευτών. Και όπως αντιλαμβάνεστε, καθώς το πολιτικό κλίμα επιβαρύνεται όλα τα κόμματα, ήρθαμε προ των ευθυνών μας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», σημείωσε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα το πρωί της Πέμπτης, αποσαφηνίζοντας τη θέση του.

«Οι πρωτοβουλίες αυτές δεν ωριμάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είδα και την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ. Είναι ακριβές ότι έγιναν τηλεφωνήματα, δεν έγιναν αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα προφανώς. Υπήρξε συνεννόηση και εκ των υστέρων διαμορφώθηκε ένα κείμενο, που το υπογράφουν τέσσερα κόμματα. Λοιπόν, αυτό προσπαθεί να το δηλητηριάσει η Νέα Δημοκρατία ως διαδικασία. Δεν θα τσιμπήσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter