Πάτρα: Κατέβασαν ρολά εστιατόρια και καφέ λόγω των νέων μέτρων – Πορεία διαμαρτυρίας με μαύρα μπαλόνια

Πάτρα: Κατέβασαν ρολά εστιατόρια και καφέ λόγω των νέων μέτρων – Πορεία διαμαρτυρίας με μαύρα μπαλόνια

Λουκέτο για ένα 24ωρο προκειμένου να αναδείξουν το αδιέξοδο όπως λένε των νέων μέτρων έβαλαν οι επιχειρηματίες της εστίασης στην Πάτρα ενώ την ίδια ώρα, έμποροι και καταστηματάρχες έχουν βγει στους δρόμους και διαμαρτύρονται κρατώντας μαύρα μπαλόνια.

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών έχει ζητήσει με ανακοίνωσή του από τα μέλη να μην ανοίξουν σε όλο τον νομό τα μαγαζιά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας και επιπλέον να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που ξεκίνησε στις 11 στην πλατεία Γεωργίου. Στη συνέχεια ξεκίνησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Το παρών στην κινητοποίσηη δίνει και ο Δήμαρχος Πατρέων αλλά και άλλα σωματεία όπως ο Σύλλογος Κομμωτών. Δείτε δηλώσεις από τον Δήμαρχο και την Πρόεδρο του Συλλόγου Κομμωτών Αχαΐας .

 

Όπως αναφέρει το τοπικό site thebest, η κινητοποίηση γίνεται για μια σειρά προβλημάτων που αφορούν την εστίαση στον καιρό του κορονοϊού και έχουν κάνει τη ζωή τους δύσκολη. Μέσα στο πακέτο των αιτημάτων είναι ακόμη και οι υπέρογκοι λογαριασμοί ρεύματος ως απόρροια των αυξήσεων. Τα τελευταία μέτρα τα οποία θα συνοδεύονται και από εντατικούς ελέγχους, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τους επιχειρηματίες της εστίασης καθώς, όπως λένε, η μειωμένη πελατεία, θα μειωθεί ακόμη περισσότερο εξαιτίας των rapid test.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter