Πειραιάς: Παγίδευσε τον άντρα που παρενοχλούσε την 13χρονη κόρη του μέσω Instagram – Πώς τον έπιασε

Πειραιάς: Παγίδευσε τον άντρα που παρενοχλούσε την 13χρονη κόρη του μέσω Instagram – Πώς τον έπιασε

Απίστευτη είναι η υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας από τον Πειραιά με έναν πατέρα που έστησε «παγίδα» και έπιασε έναν 43χρονο ο οποίος έστελνε ερωτικά μηνύματα στην 13χρονη κόρη του.

Ειδικότερα, συνελήφθη 43χρονος, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Τον νόμο στα χέρια του πήρε ένας πατέρας όταν η 13χρονη κόρη του εκμυστηρεύτηκε ότι ένας άντρας άρχισε να της  μιλάει ερωτικά στο instagram και να της στέλνει άσεμνο υλικό.

Τότε, παριστάνοντας την κόρη του έκλεισε ραντεβού με τον φερόμενο ως παιδεραστή σε σπίτι στον Πειραιά.

Το πρώτο πράγμα που αντίκρισε ο συλληφθείς ήταν τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι του πέρασαν αμέσως χειροπέδες.

Ακολούθως οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας, όπου συνελήφθη ενώ κατασχέθηκε σακίδιο πλάτης που περιείχε ερωτικά βοηθήματα – εξαρτήματα, καθώς και συσκευή αποθήκευσης δεδομένων με στιγμιότυπα από τις συνομιλίες με την ανήλικη, φωτογραφίες και βίντεο άσεμνου περιεχομένου.

Οι κατασχεθείσες συσκευές απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εξέταση, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, παραπέμφθηκε σε Ανακριτή και παραγγέλθηκε η φυλάκισή του.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό: Ελεύθεροι υπό όρους οι δύο κατηγορούμενοι

Κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό: Μητέρες αποκαλύπτουν πώς έσωσαν τα κορίτσια τους

Κολωνός: Ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τη 12χρονη – «Συνεύρεση» βάπτισε ο Μίχος τους βιασμούς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter