Περιορίστηκε η φωτιά στο βυτιοφόρο στην Αθηνών – Κορίνθου: Παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (Video)

Περιορίστηκε η φωτιά στο βυτιοφόρο στην Αθηνών – Κορίνθου: Παραμένουν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (Video)
Φωτογραφία: twitter.com

Συναγερμός έχει σημάνει στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, καθώς ξέσπασε φωτιά σε βυτιοφόρο που μεταφέρει 7 τόνους υγραέριο, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Κλειστά παραμένουν και τα δύο ρεύματα της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έχει περιοριστεί, ωστόσο έχει παρατηρηθεί διαρροή από το υγραέριο κίνησης που μετέφερε το βυτιοφόρο. Μετά από εξέταση με θερμική κάμερα διαπιστώθηκε ότι η διαρροή υγραερίου προέρχεται από σωληνάκια πληρώσεως που καήκανε λόγω της πυρκαγιάς.

Οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο ενισχύθηκαν, και πλέον για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Ο οδηγός του βυτιοφόρου είναι καλά στην υγεία του, καθώς κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως από το όχημα.

Διακοπή κυκλοφορίας 

Με εντολή της Τροχαίας, ανακοινώνεται διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο στο 46ο χλμ. προς Πάτρα. Γίνεται εκτροπή κυκλοφορίας στην ΠΕΟ στον Κόμβο Μεγάρων (προς Κόρινθο) και στον κόμβο Κινέτας (προς Αθήνα).

Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το 42ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 50,5ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλουν προσωρινά μέχρι νεωτέρας.

Διακοπή κυκλοφορίας και του προαστιακού

Διακοπή κυκλοφορίας μεταξύ Μαγούλας – Κορίνθου, με εντολή της αστυνομίας, εξαιτίας φωτιάς βυτιοφόρου στην Ε.Ο. στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA το βυτιοφόρο όχημα μετέφερε 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης.

Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας 

Εξαιτίας της φωτιάς που οδήγησαν στο κλείσιμο και των ρευμάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων στα διόδια της Ελευσίνας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter