Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Τα σκαλιά της εκκλησία θα ανέβει ο Πέτρος Κόκκαλης και η αγαπημένη του Δήμητρα Ματσούκα σε τρείς περίπου εβδομάδες. Όπως έγινε γνωστό, ο γάμος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και της ηθοποιού θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο Πέτρος Κόκκαλης και η Δήμητρα Ματσούκα είναι μαζί από το 2016 και η απόφαση τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου αποκαλύφθηκε μέσω της αναγγελίας του γάμου τους που δημοσίευσαν στην εφημερίδα «Φως».

Εφημερίδα, αποκάλυψε ότι ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα και πιο συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κουμπάρα του ζεύγους θα είναι η παιδική φίλη του Πέτρου Κόκκαλη, Μαρία Βλάχου Αντελμάν, με την οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα.

Η αναγγελία του γάμου τους όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Φως των Σπορ»:

«Γνωστοποιείται, σύμφωνα με το άρθρο 16369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982, ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής», αναφέρει η αναγγελία του γάμου.

Διαβάστε σχετικά: Παντρεύονται Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα – Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους

Πέτρος Κόκκαλης στο Documento – «Η υπερθέρμανση του πλανήτη πρωταρχικός κίνδυνος για την ανθρωπότητα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter