ΠΟΕΔΗΝ: Πρωταπριλιάτικο με την… «επιτυχία» των απογευματινών χειρουργείων του Άδωνη

ΠΟΕΔΗΝ: Πρωταπριλιάτικο με την… «επιτυχία» των απογευματινών χειρουργείων του Άδωνη
ΠΟΕΔΗΝ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Η κυβέρνηση μας έχει δώσει δεδομένα για να κάνουμε δεκάδες πρωταπριλιάτικα αστεία για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το δημόσιο σύστημα υγείας στην χώρα μας, το οποίο τελεί υπό κατάρρευση. Ωστόσο, πρόκειται για το σπουδαιότερο αγαθό, το οποίο χωρίς κανένα πρόβλημα καταπατούν και εξευτελίζουν.

Η ΠΟΕΔΗΝ με ανακοίνωσή της βάλει με καυστικό τρόπο κατά της κυβερνητικής αδιαφορίας για την δημόσια υγεία, αναφέροντας ένα προς ένα τα προβλήματα του ΕΣΥ. Μακάρι όλα αυτά να ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο και όχι η δεινή καθημερινότητα που βιώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου:

«ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ 2024 Τα απογευματινά χειρουργεία πέτυχαν εξαφάνισαν τις λίστες αναμονής. Οι ασθενείς με ευχαρίστηση σπεύδουν και πληρώνουν το γρηγορόσημο. Δεν χρειάζεται να ανοίξει το 40% των χειρουργικών αιθουσών που είναι κλειστές.

Η προκήρυξη των 6.500 μόνιμων υπαλλήλων για το ΕΣΥ που ανακοινώθηκε ως προγραμματισμός του έτους 2024 θα ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος έτους και όχι σε πέντε χρόνια όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα λόγω χρονοβόρων διαδικασιών. Οι υγειονομικοί χαίρονται που δουλεύουν στο ΕΣΥ λόγω των τελευταίων αποφάσεων της Κυβέρνησης για αυξήσεις στους μισθούς, τη χορήγηση κινήτρων, την ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Οι 20.000 συμβασιούχοι θα παραμείνουν στα νοσοκομεία και θα πάρουν σύνταξη ως συμβασιούχοι αν δεν απολυθούν. Οι γιατροί, οι νοσηλευτές βλέπουν ως εκδρομή τη μεταφορά τους με βανάκι από νοσοκομείο σε νοσοκομείο. Οι εργολάβοι φεύγουν από τα νοσοκομεία γιατί στοιχίζουν περισσότερο και προσφέρουν συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα. Αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός στον ιδιωτικό τομέα.

Η κυβέρνηση διαπίστωσε ότι πολλοί υγειονομικοί βρίσκονται χαμηλότερα μισθολογικά και θα διορθώσει την αδικία. Κατά τα άλλα. περισσότερο προσωπικό στα νοσοκομεία, περισσότερα χρήματα στο ΕΣΥ, λιγότερη ιδιωτικοποίηση, κίνητρα, αύξηση μισθών, μονιμοποίηση συμβασιούχων, ΒΑΕ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Γιαννάκος»

Διαβάστε επίσης:

Πραγματογνώμονες Συλλόγου Τέμπη απαντούν στον Μητσοτάκη: «Έχουμε βρει τις αποδείξεις του εγκλήματος»

Κολωνός: Δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά στον Μίχο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Τέμπη: Ιδού τα 20 φορτηγά χώμα από τον τόπο του εγκλήματος – Αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter