Πολάκης: Έγγραφο του ΕΟΔΥ καταρρίπτει το αφήγημα της κυβέρνησης – Πρέπει να φύγουν άμεσα

Πολάκης: Έγγραφο του ΕΟΔΥ καταρρίπτει το αφήγημα της κυβέρνησης – Πρέπει να φύγουν άμεσα

Στην αποκάλυψη που είχε προαναγγείλει προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Επικαλούμενος έγγραφο του ΕΟΔΥ που αποκαλύπτει ότι 1.261 τριπλά εμβολιασμένοι πολίτες έχουν πεθάνει έως 22 Μαρτίου και αναρτώντας σχετική φωτογραφία ο Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για κατάρριψη του «εγκληματικού αφηγήματος της κυβέρνησης ότι το εμβόλιο είναι το “μοναδικό όπλο”».

Προχωρώντας μάλιστα σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν ελαχιστοποιήσει τους θανάτους από covid διότι: ενίσχυσαν το δημόσιο σύστημα υγείας, έφτιαξαν και στελέχωσαν ΜΕΘ, προμηθεύτηκαν και χορηγούν κατά κόρον τα μονοκλωνικά αντισώματα (το sotrovimab και πλέον και το bebtelovimab) και τα αντιικά χάπια (paxlovid) που προστατεύουν σε ποσοστό άνω του 89% από βαριά νόσηση και θάνατο από την παραλλαγή Όμικρον».

Ακολουθεί η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Τώρα που τελειώσαμε το χειρουργειο ….ΠΑΜΕ ….
Σύμφωνα με έγγραφο του ΕΟΔΥ, (φωτό 1) μέχρι τις 22 Μαρτίου 2022 έχουν πεθάνει ΧΙΛΙΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΝΑΣ (1.261) συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν εμβολιασθεί ΚΑΙ με τις ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ. (Φωτό 2)

Το εγκληματικό αφήγημα της κυβέρνησης ότι το εμβόλιο είναι το “μοναδικό όπλο” ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ πλέον και επίσημα!
Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν ελαχιστοποιήσει τους θανάτους από covid διότι: ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ το δημόσιο σύστημα υγείας, ΕΦΤΙΑΞΑΝ και ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΜΕΘ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗΚΑΝ και χορηγούν κατά κόρον τα μονοκλωνικά αντισώματα (το sotrovimab και πλέον και το bebtelovimab) και τα αντιικά χάπια (paxlovid) που προστατεύουν σε ποσοστό άνω του 89% από βαριά νόσηση και θάνατο από την παραλλαγή Ομικρον.
Εδώ ο Μητσοτάκης και ο Πλεύρης επιλέγουν να κρύβουν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι στις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε ποσοστό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού, αντί να κάνουν τα αυτονόητα!

Κυνική αδιαφορία, εγκληματική ιδεοληψία, μικρονοΐκό πείσμα, ιδιοτελές συμφέρον;
Ότι και να ‘ναι, πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΦΥΓΟΥΝ και να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!

ΥΓ1.Όπως φαίνεται από τη φωτό 3 το σύνολο των θανάτων των μερικώς και πλήρως εμβολιασμένων ήταν, μέχρι 22 Μαρτίου 2022, 5922!
Από αυτούς οι ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι με δυο η τρεις δόσεις ηταν 5018!!!!
ΥΓ2.Στις φωτογραφίες 4-5 φαίνεται τι συμβαίνει στις άλλες χώρες και τι εμάς στους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού τις τελευταίες μέρες!
ΥΓ3.ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ;
Εγώ που τα έλεγα από το Νοέμβριο του 2020 για τις ΜΕΘ και τα φάρμακα και με λοιδωρησατε με τον πιο ελεεινο τροπο,ή εσείς οι ΑΣΧΕΤΟΙ-ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ;;;

Όλα εδώ αποδεικνύονται και όλα ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter