Πολλαπλοί ρόλοι στο ΚΙΝΑΛ για τον Μανώλη Χριστοδουλάκη – Αναλαμβάνει και εκπρόσωπος Τύπου

Πολλαπλοί ρόλοι στο ΚΙΝΑΛ για τον Μανώλη Χριστοδουλάκη – Αναλαμβάνει και εκπρόσωπος Τύπου

Μια ακόμα θέση ευθύνης στη Χαριλάου Τρικούπη αναλαμβάνει ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Μανώλης Χριστοδουλάκης. Αναλαμβάνει και τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Η θέση είχε μείνει κενή μετά την απόφαση του μέχρι πρότινος εκπροσώπου Τύπου Παύλου Χρηστίδη να κατέλθει ως υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ. Ο Παύλος Χρηστίδης είχε υποβάλλει την παραίτησή του από εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, λίγη ώρα προτού υποβάλλει την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ στις 14 Οκτωβρίου 2021.

Έτσι, τώρα, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Χαριλάου Τρικούπη, αποφασίστηκε για το μεταβατικό στάδιο, μέχρι την εκλογή νέου Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, να εκτελεί χρέη Εκπροσώπου Τύπου ο γραμματέας της ΚΠΕ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, την περασμένη Κυριακή, είχε κάνει την εξής δήλωση στην εφημερίδα Documento (τεύχος 257-17.10.2021) : «Δεν υποβάλλω υποψηφιότητα. Είμαι παρών μέσα από το θεσμικό μου ρόλο για να εγγυηθώ τη διαδικασία και την ενότητα της παράταξης».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter