Προεκλογικό σποτ με «φωτορυθμικά», γυαλιά ηλίου και… Snik από υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ (Video)

Προεκλογικό σποτ με «φωτορυθμικά», γυαλιά ηλίου και… Snik από υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ (Video)

Κάθε μέσο και κάθε τρόπο έχουν επιστρατεύσει οι υποψήφιοι εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, για να τραβήξουν την προσοχή των εν δυνάμει ψηφοφόρων.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, Αριστείδης Τσαμπίρας, επέλεξε να κινηθεί στην πλατφόρμα του TikTok απευθυνόμενος όπως φαίνεται σε νεότερες ηλικίες, μια και ανέβασε ένα βίντεο – trend, στη δημοφιλή στους νέους πλατφόρμα με σκοπό να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο τον βλέπουμε να φορά μαύρα γυαλιά, περιτριγυρισμένος από νέους οι οποίοι κρατούν φυλλάδια με το ΠΑΣΟΚ, μέσα στα σκοτάδια και να χορεύει με soundtrack ένα κομμάτι των Snik και Ivan Greco, ενώ δεν λείπουν και τα… φωτορυθμικά από τα κινητά τηλέφωνα.

@tsampiras_aristeidhs The Usual Suspects Άρης Τσαμπίρας Υποψ. Βουλευτής Β3 Εκλογική περιφέρεια Νότιου Τομέα Αθηνών #aristeamnotia #pasok #fy #fyp #ekloges2023 #viral #agiosdimitrios #elliniko #argyroupoli #glyfada #ilioupoli #neasmirni #dafni #ymittos #kallithea #moshato #byronas #zografou #kaisarianni #palaiofaliro #alimos #notia #notiaathina ♬ πρωτότυπος ήχος – Άρης ς Τσαμπίρας

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter