Προετοιμασία για το φινάλε του «La casa de papel» στο Docville την Κυριακή με το Documento

Προετοιμασία για το φινάλε του «La casa de papel» στο Docville την Κυριακή με το Documento

Λίγο πριν από την έναρξη του Volume 1 του πέμπτου κύκλου της «Μεγάλης ληστείας» το Docville ξεχωρίζει τους αγαπημένους του ήρωες από τη θρυλική σειρά του Netflix.

Η Μαρία Φαραντούρη συζητάει με τον Αντώνη Μποσκοΐτη για το έργο της Λένας Πλάτωνος «Aρχαίες ποιήτριες, των σιωπηλών σπαράγματα» που ερμηνεύει.

Ο Τόμας Οστερμάιερ κατέβηκε στην Επίδαυρο για την προετοιμασία της παράστασης «ödipus / oιδίποδας» της Μάγια Τσάντε, μια συμπαραγωγή της Schaubühne Berlin και του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Στο ρεπορτάζ η Αφροδίτη Ερμίδη.

Τα αναπάντητα (από το υπουργείο Πολιτισμού) ερωτήματα για την καταστροφή στα κτήματα στο Τατόι, το εμβληματικό πρότζεκτ «ανάπτυξης» της περιοχής και οι επενδυτές που προετοιμάζονται να ξενοδοχοποιήσουν την καμένη γη. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη.

Ο Γιάννης Πούλλος αποχαιρετά τον Τσάρλι Γουότς, τον ντράμερ που φόρεσε κοστούμι για να δείρει τον Μικ Τζάγκερ.

Η Δήμητρα Χατούπη γράφει για την παράσταση «Εάλω Θεσσαλονίκη», μια δραματουργική αναπαράσταση των κειμένων των Ιωάννη Καμινιάτη και Ιωάννη Αναγνώστη που αναφέρονται στην άλωση της Θεσσαλονίκης από τους Σαρακηνούς και τους Οθωμανούς αντίστοιχα.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Παναγιωταράκος μιλάει με τον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για την ταινία του «Το σωσίβιο», τον κόσμο της Δραπετσώνας, την κρίση στον τόπο μας και τη Χρυσή Αυγή.

Η νέα δουλειά των θρύλων της μέταλ σκηνής Iron Maiden κυκλοφορεί ανήμερα των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ και γίνεται το soundtrack ενός ιστορικού συνθήματος. Ή μήπως όχι; Στο ερώτημα απαντά ο Γιάννης Πούλλος.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χάρης Αθανασιάδης αναζητά τις προϋποθέσεις για τη συγκρότηση δημοκρατικού κράτους με βάση δύο ιστορικά παραδείγματα: της Ελλάδας του 19ου αιώνα και του Αφγανιστάν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter